برای معرفی یک دکتر خوب

درمان ریزش ابرو

تهیه شده زیر نظر : تحلیلگر هوشمند ایزو ویزیت


5 دقیقه

0 نظر

بروزرسانی 1401/03/01

درمان ریزش ابرو | تحلیلگر هوشمند ایزو ویزیت

    اگر ابروهایتان شروع به ریزش کرده است باید به پزشک مراجعه کنید تا علت آن مشخص شود. به این صورت می توان با دادن آزمایش های مختلف و بررسی علائم دیگر علت اصلی آن را مشخص کرد پس می توانید مناسب ترین برنامه درمانی را انتخاب کنید. در این مقاله انواع روش های درمان ریزش ابرو را بررسی می کنیم.

    روش های درمان ریزش ابرو

    درمان ریزش موی ابرو

    ماینوکسیدیل:

    ماینوکسیدل

    با نام تجاری روگین به صورت محلول 2% و 5%  و یک داروی بدون نسخه است که برای زنان و مردان استفاده می شود. ماینوکسیدیل یک گشادکننده عروق محیطی با اثر مستقیم است که مقاومت عروق محیطی را کاهش می‌دهد و سبب افت فشارخون می‌شود. در مصرف موضعی دوره فاز رشد فعال مو (دوره آناژن) را افزایش داده و باعث بزرگ شدن موهای نازک شده (موهای مینیاتوریزه شده) می‌شود. به صورت موضعی به محل ابرو مالیده می شود. ماینوکسیدیل نمی‌تواند این مشکل را به‌طور کامل از بین ببرد. به همین خاطر هنگامی که بیمار مصرف این دارو را متوقف کند، به احتمال زیاد مجددا ریزش ادامه پیدا می کند.

    کورتیکواستروئید ها:

    کورتیکواستروئید ها

    به صورت موضعی، تزریقی و یا خوراکی برای درمان ریزش ابرو به علت اگزما، درماتیت یا پسوریازیس استفاده می شود 

    طب سوزنی:

    طب سوزنی

    باعث تحریک گردش خون در اطراف پیاز و فولیکول مو شده و برای تسکین آلوپسی آره آتا موثر است.

    روغن کرچک:

    روغن کرچک

    یک درمان خانگی قدیمی برای رشد مو است و ممکن است فولیکول های مو را با اثر بر هورمون های خاصی تحریک کند.

    آنترالین:

    آنترالین

    که معمولا برای درمان پسوریازیس استفاده می شود یک ضد التهاب و مشتق طبیعی آنتراکینون است و معمولا برای افرادیکه ریزش ابرویشان ناشی از یک فرآیند التهابی است تجویز می شود.

    مکمل های غذایی:

    امگا3 و امگا6

    مکمل هایی که دارای امگا3 و امگا6 هستند برای درمان ریزش ابرو در زنان و احتمالا در مردان موثر هستند

    ترمیم و کاشت ابرو:

    ترمیم و کاشت ابرو

    که مشابه جایگزینی موهای سر است و شامل برداشتن بخشی از پوست از محلی که موهای فراوان دارد و پیوند فولیکول های مو به ناحیه پراکنده ابرو است.

    استرس زدایی:

    استرس زدایی

    مطالعه ای در سال 2021 روی موش ها نشان داد که هورمون استرس کورتیکواسترون می تواند در رشد مو تاثیر بگذارد. استرس می تواند منجر به وضعیتی به نام تلوژن افلوویوم شود که چرخه رشد مو را تغییر می دهد اگر چه که اغلب به عنوان دلیلی برای ریزش موی سر در نظر گرفته می شود اما مژه ها و ابرو ها را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. یافتن راه هایی مانند کاهش استرس می تواند بر ابروها تاثیر بگذارد. مطالعه ای در سال 2021 روی بیش از  300 نفر نشان داد که انجام تمرینات سلامت روان مبتنی بر مدیتیشن ممکن است میزان هورمون کورتیزول را در مو کاهش دهد.

    روغن زیتون:

    روغن زیتون

    مطالعه ای که در سال 2015 روی موش ها انجام شد نشان داد که استفاده از ترکیبات مشتق شده از درختان زیتون می تواند باعث رشد مو شود. حداقل کاری که روغن زیتون می تواند انجام دهد این است که ممکن است به موها ضخامت بیشتری دهد. 

    ماساژ:

    ماساژ

    ماساژ ابرو ممکن است به طور طبیعی رشد مو را تحریک کند. یک مطالعه در سال 2016 از 9 مورد نشان داد که ماساژ پوست سر می تواند ضخامت مو را افزایش دهد. اما هیچ داده ی مشابهی برای حمایت از ماساژ برای تحریک رشد ابرو وجود ندارد. اما امتحان کردن آن در حد اعتدال ضرری ندارد.

    کرم موضعی دارای بیماتوپروست:

    بیماتوپروست

    بیماتوپروست یک آنالوگ پروستاگلاندین است که به رویش مجدد و طبیعی موهای مژه و ابرو کمک می‌کند. این ماده تنها داروی تایید شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) است که به منظور افزایش طول مژه و ابرو مورد استفاده قرار می‌گیرد. بیماتوپروست 0.03 درصد با نام تجاری “اکسیلیا” در بازار ایران به صورت محلول استریل 3 میلی‌لیتر 0.03 درصد موجود است.

    پیشگیری از ریزش ابرو:

    پیشگیری از ریزش موی ابرو

    گاهی اوقات می توان از ریزش ابرو قبل از شروع آن جلوگیری کرد. در مورد انجام آزمایش خون با پزشک خود مشورت کنید تا مشخص شود که آیا کمبودهایی دارید که باید برطرف شوند یا خیر. مصرف پروتئین بدون چربی، میوه و سبزیجات را زیاد کنید و سعی کنید راه هایی برای برطرف کردن استرس خود مثل ماساژ و مدیتیشن پیدا کنید.  
    سعی کنید هر روز ابروهای خود را برس بکشید و هنگام آرایش کردن از فشار دادن بیش از حد به ناحیه مورد نظر با مداد ابرو خودداری کنید.

    منابع:
    www.healthline.com

    نظرات
    نظر/سوال خود را وارد نمایید:
    چطور مشاوره آنلاین بگیرم؟
    1 تعیین تخصص

    در مرحله اول به صفحه پزشکان سایت ایزو ویزیت مراجعه و با کمک فیلترها نوع تخصص پزشک را مشخص کنید.

    2 انتخاب پزشک

    در مرحله دوم بعد از بررسی متخصصین فیلتر شده، پزشک موردنظر خود را انتخاب کنید.

    3 انتخاب موضوع و نوع ویزیت

    در این مرحله وارد پروفایل پزشک شده و نوبت به انتخاب موضوع ویزیت آنلاین رسیده است. بعد از انتخاب موضوع ویزیت، نوع ویزیت (تلفنی، متنی) را تعیین کنید.

    4 مکالمه امن با پزشک

    در مرحله چهارم بعد از ورود به صفحه چت امن با پزشک به سوالات پاسخ دهید.

    5 پرداخت و شروع مشاوره

    در مرحله آخر بعد از پاسخ به سوالات، ویزیت را پرداخت کرده و مشاوره آنلاین خود را با پزشک شروع کنید.