دکترای حرفه ای گرایش طب سنتی
روغن آملا
روغن املا از میوه درخت آن که بومی کشور هندوستان است و در مناطقی از جنوب شرقی ایران نیز یافت میشود، به دست میآید. این میوهها در ظاهر شبیه به انگور هستند. اگرچه درخت انگور فرنگی هندی بومی هند است، اما امروزه در مناطق خاورمیانه و آسیا نیز با اهداف تجاری رشد میکند. تمام قسمتهای درخت املا فواید دارویی دارند، میوههای املا دارای ویتامین C بسیار زیاد و چندین آنتیاکسیدان و مواد مغذی دیگر هستند.
میوههای املا هزاران سال است که خورده میشوند، یا به عنوان تونیک تقویتکننده و روغن ساخته میشوند. روغن املا اصل دارای خواص درمانی و پیشگیرانه برای مشکلات سلامتی خصوصاً موها است. املا گیاهی بسیار مهم در سیستم طب سنتی هند است. روغن املا معمولاً به طور مستقیم روی مو و پوست سر قرار میگیرد و به این طریق روغن تراپی صورت میگیرد.
روغن املا چیست؟
آمُله، انگور فرنگی هندی یا اَملَج در کتب طب سنتی به عنوان درختی بومی هند و بخشهایی از سیستان و بلوچستان معرفی شده است. هندیها به این درخت آملا یا املا نیز میگویند که دارای میوهای شبیه به انگور است. روغن املا اصل با خیساندن میوههای خشک آمله به مدت چندین روز در نوعی روغن، اغلب نارگیل، کنجد یا روغن معدنی، ساخته میشود. این کار روغنهای میوه و مواد مغذی آن را تشویق میکند تا خود را در مخلوط روغنی آزاد کنند.
خرید روغن املا معمولاً به منظور تقویت سلامت مو و پوست سر استفاده میشود، اما این روغن کاربردهای دیگری نیز دارد.
دقت کنید، مطالب این روغن بصورت کلی و طی تحقیقات میدانی و عام گردآوری شده است، و قطعا نتایج درمان با این روغن برای هر بیمار نسبت به مورد استفاده، متفاوت است. پس به منظور استفاده از این روغن برای رفع مشکلات فعلی خود بدون مشورت پزشک اقدام به استفاده نکنید.
* جهت استفاده از این روغن برای مشکلات پوست و موی خود، میتوانید از متخصصین ما در سامانه مشورت بگیرید.
میوههای املا سرشار از آنتیاکسیدانهای قدرتمند و سایر مواد مغذی هستند که فواید بسیار خوبی برای سلامتی دارند. این روغن همچنین حاوی ویتامین C، ویتامین A، پلی فنولها، اسیدهای آمینه شامل آلانین، لیزین، پرولین، اسید اسپارتیک، اسید گلوتامیک، پروتئینها، کربوهیدراتها، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، کاروتن، آلکالوئیدها، گالوتانینها و پکتین است.
موارد مصرف
- تقویت پیاز موی سر و ریش و سبیل صورت
- پیشگیری از سفیدی زودرس موهای سر و صورت
- درمان موخوره، ضد خشکی، شوره و پوسته پوسته شدن سر
- تقویت، حالت دهنده و نرم کننده موهای خشک
- جلوگیری از ریزش مو در خانم ها و آقایان
- پر پشت کننده عالی برای مو
- براق کننده و همچنین درخشان کننده موهای سر و صورت
- لایه بردار طبیعی پوست
- تقویت کننده رشد ناخن
موارد منع مصرف
- در صورت بروز هرگونه حساسیت مصرف روغن را قطع و به پزشک خود اطلاع دهید.
مقدار مصرف
- تقویت، حالت دهنده و نرم کننده موهای خشک:
در صورتی که پوست سر و همچنین موهای خشکی دارید هر شب چند قطره روغن را داخل کف دست ریخته و موها و پوست سر را به آرامی به مدت 5 دقیقه ماساژ داده و روز بعد سر را شستشو کنید.
(این عمل هم باعث رفع ریزش و تحریک رشد موها و نرم شدن و تقویت مو و هم باعث از بین رفتن خشکی و پوسته پوسته شدن سر خواهد شد.)
- تقویت ریش و سبیل:
ابتدا محل را با استفاده از شامپو بچه که هم باعث تمیزی و هم باعث نرمی و درخشندگی موهای صورت خواهد شد شستشو کرده و سپس با روغن محل های مورد نظر را چرب کرده و ماساژ دهید.
- تقویت پوست صورت و بدن:
از روغن آملا برای ماساژ پوست صورت و بدن خود، قبل از دوش گرفتن استفاده کنید.
عوارض جانبی
- تاکنون عارضه جانبی خاصی برای این روغن اعلام نشده است.
* در برخی موارد بسیار نادر گزارش شده که استفاده از روغن آملا باعث تحریک لیکن پلان پیگمنتوزیس(LPP) می شود.(به ویژه در افراد با پوست تیره هنگام مواجه با اشعه فرابنفش.)
دقت کنید
- پس از استفاده از روغن املا تحت هیچ شرایطی، نباید موی سر آفتاب مستقیم ببیند زیرا امکان ایجاد موخوره را تشدید میکند.
نوع و دوز مصرفی دارو با توجه به شرایط شما تجویز میشود. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به مصرف دارو نکنید.
شلیور
موارد مصرف
کاردیآی
موارد مصرف
پارسیطب 9 (ضد سودا)
موارد مصرف
سایکو دایجست
موارد مصرف
مقطر پارسی طب 5
موارد مصرف
شامپو ۷ گیاه آتو صورتی
موارد مصرف
شامپو 5 گیاه آتو آبی
موارد مصرف
سوالات متداول
روغن آملا چیست؟
طرز استفاده از روغن آملا چگونه است؟
محل فروش روغن آملا کجاست؟
دکترای حرفه ای گرایش طب سنتی
سلام امیر عزیز.روزی یکبار کافیه.مقدار مناسب روغن را روی ریشهای کاملا تمیز بمالید و ماساژ بدید تا جذب بشه. حدود نیم الی یک ساعت بعد هم با آب سرد بشوئید.
از متخصصان گرایش طب سنتی مشاوره آنلاین و ویزیت آنلاین متنی دریافت کنید.
سلام لنای عزیز.تا حدودی تاثیر داره. میتونید ویزیت آنلاین با متخصص طب سنتی بگیرید تا با توجه به نوع موها و طبع سرتون روغنهای مناسب براتون تجویز کنند.
اصلا برای فروش هم هست یا فقط معرفیه؟