دکترای حرفه ای گرایش طب سنتی
روغن رزماری
روغن رز ماری یکی از ترکیبات منحصر به فردی است که نه تنها مزایای سلامتی جسمانی را ارائه می کند، بلکه برای سلامت ذهنی شما نیز مفید است.از تسکین درد و کمک به هضم غذا گرفته تا برای کاهش اضطراب، روغن رزماری تقریباً در هر پایه ای قرار دارد.
یکی از رایجترین روغنهای گیاهی برای مراقبت از موها رزماری است. بسیاری از افراد که تجربه ریزش مو را داشتهاند، به آنها توصیه شده که با خرید روغن رزماری نسبت به درمان آن اقدام کنند.
وقتی نوبت به گیاهان میرسد، رزماری به دلیل مزایای زیادی که برای سلامتی دارد، برجستهتر از انواع دیگر است. این امر در بررسیهایی که از طب سنتی و تمدنهای یونان، روم و مصر باستان که رزماری را مقدس میدانستند، به دست آمده است.
لازم به ذکر است توضیحات و عملکرد محصولات به صورت کلی در سایت درج میشود. طبیعتاً تأثیر محصولات بر روی افراد متفاوت است، بنابراین حتماً قبل از تهیه محصولات با مشاورین ما در خصوص عملکرد و کارایی هر محصول مشورت کنید.
روغن رزماری چیست؟
رزماری (Rosmarinus officinalis) درختچهای همیشه سبز با برگهای سوزنی مانند و رایحهای چوبی و قوی است. این گیاه متعلق به خانواده نعناع Lamiaceae، گیاهی معطر است که در مدیترانه و آسیا یافت میشود. در بسیاری از نقاط جهان رزماری را به عنوان چاشنی غذا میشناسند، اما خواص دارویی، درمانی و رایحه آن از گذشتههای دور در طب سنتی مورد استفاده قرار میگرفته است.
روغن رزماری اصل حاوی اجزای مفید بسیاری مانند 1،8-سینئول، آلفا-پینن و کافور است. این مواد خاصیت ضدالتهابی، ضد باکتریایی، ضد قارچی، ضد درد و خلط آور به آن میدهند و به هضم، گردش خون و تنفس بهتر کمک میکنند.
موارد مصرف
- تقویت سیستم ایمنی
- ضد التهاب
- برای بهبود هضم
- رفع درد ماهیچه ها و مفاصل
- افزایش گردش خون
- درمان سردرد
- درمان سرفه، سرماخوردگی و آنفولانزا
- بهبود فعالیت تنفسی
- کاهش استرس
موارد منع مصرف
- خوردن میزان زیاد از رزماری و روغن آن به وسیله زنان باردار ممکن است موجب سقط جنین شوند بنابراین بهتر است زنان باردار و شیرده از آن دوری کنند.
مقدار مصرف
- مقدار مصرف بستگی به تجویز پزشک دارد.
عوارض جانبی
- اگر مبتلا به صرع هستید، بهتر است از روغن رزماری دوری کنید، چون به عنوان علت و یا بدتر شدن حملات شناخته شده است.
- روغن رزماری دارای ویژگی خواص فشار خونی است که باعث می شود به طور خفیف میزان فشار خون را بالا ببرد. بنابراین برای افرادی که فشار خون بالا دارند، توصیه نمی شود.
- آن را نخورید چون فرار است و موجب استفراغ و اسپاسم می شود.
- هر کسی که آلرژی به آسپرین دارد، باید از روغن رزماری اجتناب کند، چون حاوی عناصر شیمیایی است که بسیار شبیه به آسپرین است.
- روغن رزماری پتانسیل افزایش خطر خونریزی و کبودی در افراد مبتلا به اختلالات خونریزی را دارد.
نوع و دوز مصرفی دارو با توجه به شرایط شما تجویز میشود. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به مصرف دارو نکنید.
شلیور
موارد مصرف
کاردیآی
موارد مصرف
پارسیطب 9 (ضد سودا)
موارد مصرف
سایکو دایجست
موارد مصرف
مقطر پارسی طب 5
موارد مصرف
شامپو ۷ گیاه آتو صورتی
موارد مصرف
شامپو 5 گیاه آتو آبی
موارد مصرف
دکترای حرفه ای گرایش طب سنتی