دکترای حرفه ای گرایش طب سنتی
قطره کار مینت
قطره کارمینت از عصاره 3 گیاه نعنا (Mentha Spicata)، گشنیز (Coriandrum Sativum) و بادرنجبویه (Melissa Officinalis) تهیه شده است.
گیاهان مذکور از مشهورترین گیاهان دارویی حاوی اسانس بوده که از زمان های دور بعنوان اشتها آور و ضد سوء هاضمه مصرف شده اند.
مخلوط ترکیبات و اسانس های این سه گیاه باعث تقویت اثر یکدیگر شده و به همین خاطر این قطره از خاصیت درمانی قابل توجهی برخوردار است.
روغن های فرار موجود در کارمینت مانند لیناکول، منتول و سیترال با داشتن اثرات آنتی اسپاسمودیک و کاهش تونوس اسفنکتر تحتانی مری موجب تسهیل خروج گازها از معده می گردند.
به علاوه منتول موجود در نعناع احتمالا از طریق اثر آنتاگونیستی کلسیم موجب شل شدن عضلات صاف جداره کولون می شود.
خواص درمانی قطره کارمینت:
بادرنجبویه:
این گیاه نیرو دهنده و ضد تشنج است. و بعنوان مقوی معده، بادشکن، تسهیل کننده عمل هضم و معرق، مورد استفاده قرار می گیرد. از آن در رفع دل پیچه های ناشی از نفخ، درد معده با منشاء عصبی، احساس چنگ زدگی در معده و اختلالات هضمی استفاده می شود.
نعناع:
نعنا گیاهی با طبع گرم و خشک است. از این گیاه برای درمان سوء هاضمه می توان استفاده کرد. یکی از بهترین مواد طبیعی در کمک به درمان انواع مشکلات گوارشی است. شاید بیشترین استفاده از نعنا برای کمک به درمان اختلالات گوارشی باشد. به بیمارانی که از نفخ شاکی هستند توصیه می شود نعنا را به صورت های مختلف از جمله تازه و دمکرده استفاده کنند.
موارد مصرف
- ضد نفخ و تسکین درد های حاصل از نفخ محرک
- محرک معده و کمک کننده هضم غذا
- ضد اسپاسم و مسکن دل درد
مقدار مصرف
بزرگسالان ۳۰- ۴۰ قطره و کودکان ۱۵- ۲۰ قطره را در نصف استکان آب ریخته و قبل یا به همراه هر وعده غذا ( صبحانه، نهار و شام ) میل نمایید.
هشدارها
- چون گیاهان موجود در قطره کاملا خوراکی می باشند می توان درصورت نیاز مقادیر بیشتری از مقدار توصیه شده در بروشور را استفاده نمود و ایرادی به وجود نخواهد آورد..
- این دارو نیازی به نگهداری در یخچال ندارد ولی قرار دادن آن در یخچال بلامانع است. این فرآورده جهت تشخیص،
- درمان و یا پیشگیری از بیماری نمی باشد. مصرف همزمان آن با دارو ها و غذا ها ایجاد تداخل نمی نمایند.
نوع و دوز مصرفی دارو با توجه به شرایط شما تجویز میشود. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به مصرف دارو نکنید.
شلیور
موارد مصرف
کاردیآی
موارد مصرف
پارسیطب 9 (ضد سودا)
موارد مصرف
سایکو دایجست
موارد مصرف
مقطر پارسی طب 5
موارد مصرف
شامپو ۷ گیاه آتو صورتی
موارد مصرف
شامپو 5 گیاه آتو آبی
موارد مصرف
دکترای حرفه ای گرایش طب سنتی