کپسول تتراسایکلین 250 میلی گرم
تتراسایکلین آنتی بیوتیکی است که برای درمان بسیاری از عفونت های باکتریایی مختلف از جمله عفونت ادراری ،آکنه ، سوزاک و کلامیدیا مورد استفاده قرار می گیرد.
تراسایکلین در دو شکل کپسول و پماد موضعی و چشمی می باشد.
موارد مصرف
- درمان عفونت های ناشی از باکتری های کلامیدیا، مایکوپلاسما، ریکتزیا
- درمان آکنه
موارد منع مصرف
- در کودکان زیر 12 سال
- در دوران بارداری و شیردهی
مقدار مصرف
- طبق دستور پزشک مصرف شود.
عوارض جانبی
- اسهال
- حالت تهوع
- حساسیت به نور
- ناراحتی معده
- از دست دادن اشتها
- ظهور لکه های سفید در دهان و یا لب
- زبان متورم
- گلو درد
- سرگیجه
- سر درد
نوع و دوز مصرفی دارو با توجه به شرایط شما تجویز میشود. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به مصرف دارو نکنید.
استامینوفن
موارد مصرف
کپسول فلوکونازول ۱۵۰ میلی گرم
موارد مصرف
Cap fluconazole 150 mg
موارد مصرف
قرص استامینوفن کدئین
موارد مصرف
مترونیدازول
موارد مصرف
کپسول فلوکونازول ۵۰ میلی گرم
موارد مصرف
قرص سیپروفلوکساسین 500 میلی گرم
موارد مصرف
سلام راحله عزیز.بهترین زمان مصرف این دارو یک ساعت قبل از غذا یا دو ساعت بعد از غذاست ولی اگر حالت تهوع شدید دارید میتونید همراه غذا مصرف کنید.برای جلوگیری از ناراحتی های گوارشی وعده های غذاییتون باید سبک، کم چرب و کم ادویه باشه.برای جلوگیری از تحریک مری و گلو نین تا یک ساعت بعد از مصرف دارو دراز نکشید و به جلو خم نشید.
سلام حسین عزیز.بسته به نوع عفونت و شدتش داروی مناسب با دوز مناسب تجویز میشه.مصرف سرخود آنتی بیوتیک باعث عود مجدد عفونت با شدت بیشتر میشه. توصیه می کنم ویزیت آنلاین با متخصص گوش وحلق وبینی بگیرید و دوره درمان را کامل کنید.
سلام ایوب عزیز. در مصرف آنتی بیوتیکها اگر دوز مناسب با بیماری مصرف نشه و یا دوره درمان کامل نشه و به محض از بین رفتن علائم دارو قطع بشه عفونت مجدد عود می کنه و سخت تر از قبل درمان میشه. الکی نمیگیم استاد.
سلام مسیحای عزیز. در چه آزمایشی؟
سلام مهدی عزیز.داکسی سایکلین رایجترین آنتیبیوتیکی است که به شکل قرص یا کپسول تجویز میشود و برای درمان آکنه التهابی متوسط تا شدید یا آکنه التهابی خفیفی که به درمانهای دیگر پاسخ نمیدهد، استفاده میشود.
این نوع آکنه زمانی رخ میدهد که باکتریها در منافذ مسدودشده پوست رشد میکنند و منجر به ظهور برآمدگیهای قرمز و ملتهبی میشوند.
پیشنهاد می کنم خودسرانه و بدون تجویز پزشک از آنتی بیوتیک استفاده نکنید.ویزیت آنلاین با متخصص پوست بگیرید و عکس از جوشهاتون برای پزشک بفرستید تا داروی مناسب براتون تجویز کنند و طول دوره درمان را مشخص کنند.در درمان با آنتی بیوتیکها اگر طول دوره درمان کامل نشه عفونت با قدرت بیشتری به بدن حمله می کنه و مقاومت دارویی پدید میاد.
سلام کاربر عزیز.برای تجویز داروی مناسب با دوز مناسب ویزیت آنلاین با متخصص بیماریهای عفونی بگیرید.
من برای کف سر به دکتر متخصص پوست و مو مراجعه کردم ب من کپسول تتراسایکلین ۲۵۰ و قرص میترانیدازول ۲۵۰ داده
هر ۲ هر ۱۲ ساعت ۱ عدد
این ۲ تا قرص ربطی به چربی کف سر داره؟؟
مرسی
شاید قشنگ سوالم رو مطرح نکرده باشم
ممنون
سلام عدنان عزیز.این دو دارو آنتی بیوتیک هستند و احتمالا وجود عفونت را در کف سر شما تشخیص دادند.
سلام محمد عزیز. ویزیت آنلاین با متخصص پوست بگیرید تا با توجه به مشکلتون دارو تجویز کنند. نوع عفونت در تجویز دارو موثره.
سلام کوثر عزیز. تتراسایکلین آنتی بیوتیک هست و روی عفونتهای باکتریایی اثر داره.علت اسهال باید مشخص بشه و بعد داروی مناسب تجویز بشه. ویزیت آنلاین بامتخصص گوارش بگیرید.
آسیه عزیز
برای کاهش عوارض ناشی از مصرف داروها می توانید با داروساز در ارتباط باشید و سوالاتتان را بپرسید. برای دریافت یوزیت آنلاین از داروساز اینجا را کلیک کنید.
انتی بیوتیک عموما ناراحتی موقت معده میده
سلام قاسم عزیز.بسته به نوع جوش داره.پزشک بعد از معاینه و تشخیص نوع جوش براتون دارو تجویز کردند پس نگران نباشید.
سلام بهزاد عزیز.اگر عفونت باکتریایی باشه بله مفیده.
سلام سارای عزیز. تتراسایکلین برای درمان جوش بکار میره ولی بهتره اول درمانهای موضعی انجام بشه و اگر جوشها به درمانهای موضعی پاسخگو نبود درمان خوراکی صورت میگیره.پیشنهاد می کنم ویزیت آنلاین با متخصص پوست بگیرید تا داروی مناسب با دوز مناسب براتون تجویز بشه.
سلام وجیهه عزیز.خیر این دارو به تنهایی برای درمان هلیکوباکتری کارآیی لازم را نداره.پیشنهاد می کنم ویزیت آنلاین با متخصص گوارش بگیرید تا داروهای مناسب براتون تجویز بشه.
سلام راشد عزیز.چند سالتونه؟بیماریهای زمینه ای مثل دیابت یا فشارخون دارید؟دارو مصرف می کنید؟ ورزش می کنید یا نه؟رژیم غذاییتون چطوره؟ اضافه وزن دارید یا وزنتون متعادله؟
چی؟
سلام خانم صالحی عزیز.برای درمان اسهال عموما تجویز نمیشه. بهتره برای درمان اول علت مشخص بشه.میتونید ویزیت آنلاین با متخصص گوارش بگیرید.