مشاوره آنلاین پزشکی ورزشی
در این صفحه لیست پزشکانی که مشاوره آنلاین پزشکی ورزشی در سایت ایزوویزیت ارائه می دهند، مشاهده می کنید.
دکتر ساناز کبیری
متخصص پزشکی ورزشی
دکتر ساناز کبیری
خدمات:
کمر درد، درد زانو و دیسک گرد ...
خدمات:
رژیم غذایی و تناسب اندام, کم ...
خدمات:
کمر درد، درد زانو و دیسک گرد ...
تعریف پزشکی ورزشی (ورزش درمانی)
پزشکی ورزشی تخصصی از علم پزشکی است که با نام طب ورزش نیز از آن یاد میکنند. این گرایش در زمینه سلامتی ورزشکاران و همچنین استفاده از ورزش در جهت حفظ سلامت عمومی انسانها، مطالعه مینماید. علاوه بر آن به درمان، توان بخشی و پیشگیری از آسیبهای ورزشی کمک میکند.
اما پزشک ورزشی تنها پزشک تیم و پزشک ورزشکاران نیست. بلکه گستره وسیعی از بیماریها را کنترل و درمان میکند و خدمات متنوعی را ارائه میدهد. درواقع پزشکی ورزشی ترکیبی از پزشکی و ورزش است که برای درمان برخی از مشکلات و بیماریها به کار گرفته میشود.
تاریخچه پزشکی ورزشی
ابن سینا در کتاب قانون خود، بخشهایی را به موضوعات مرتبط با پزشکی ورزشی اختصاص داده است. موضوعاتی مانند اثر ورزش بر تندرستی، اثرات انواع ماساژها، ورزش در کودکان و سالمندان، نحوه برخورد با خستگیهای ناشی از ورزش و درمان آن، منافع و مضرات ورزش در بیماریها و آسیبهای ناشی از ورزش، ازجمله مباحثی است که بخشی از کتاب قانون را به خود اختصاص میدهد.
این موضوع و موارد مشابه آن، نشان میدهد که پیشینه پزشکی ورزشی بسیار قدمت دارد هرچند که عنوان پزشکی ورزشی مربوط به سده اخیر میباشد.
درمورد اثرات مثبت ورزش بر سلامت جسم و روح مطالعات بسیاری انجام شده است و همگی آنها به تاثیرات مثبت این موضوع اشاره دارند. بنابراین ما در این صفحه وارد مبحث(فواید ورزش بر سلامتی انسان) نمیشویم.
ورزش درمانی
ورزش درمانی به طیف گستردهای از فعالیتهای فیزیکی مورد استفاده برای بازسازی و افزایش قوا و استقامت، انعطاف پذیری، ثبات و تعادل بدن گفته میشود.
هدف از انجام ورزش درمانی، بازیابی عملکرد کامل بدنی بیمار آسیب دیده و تسکین دردهای اوست.
برخی از مزایای ورزش درمانی
- افزایش سایز و قدرت بافتهای عضلانی و استحکام کششی
- بهبود هماهنگی و زمانبندی گروههای عضلانی
- کاهش تحلیل و تورم عضلات
- تقویت و افزایش یکپارچگی بافتهای هم بند
- افزایش گردش جریان خون برای تسریع روند بهبود بافتهای نرم و افزایش متابولیسم
- افزایش تراکم استخوانی
- کاهش خستگی و احساس ضعف
- افزایش دامنه حرکتی ستون فقرات و اندامها
- افزایش و بهبود تعادل بدنی
- بهبود عملکرد مفاصل
پزشکی ورزشی چه خدماتی را ارائه می دهد؟
- فیزیولوژی ورزشی و شرایط سازگاری بدن در محیطهای مختلف
- فیزیوتراپی و بازتوانی آسیبهای ورزشی
- بیومکانیک حرکات بدن و پیبردن به حرکات خطا، جهت کسب بیشترین راندمان و کمترین آسیب
- تشخیص و درمان آسیبهای ورزشی
- اختلالات و بیماری های ناشی از ورزش و نحوه برخورد با آنها
- تغذیه ورزشی و مکملهای غذایی مجاز
- روانشناسی ورزشی
- ورزش در بیماران و در افراد دارای معلولیتهای جسمی و ذهنی
- ورزش در کودکان و نوجوانان
- نحوه شناسایی استفاده از داروها و مواد نیروزای غیرمجاز در ورزش (دوپینگ)
- ورزش در درمان بیماران و پیشگیری از بیماریها از قبیل پوکی استخوان، دیابت، فشار خون، کمردرد و...
- بازتوانی بیماران قلبی پس از سکته و جراحی قلب
- بازتوانی بیماران ریوی و مبتلایان به اختلالات سیستم عصبی مانند ام اس و سکته های مغزی و...
- استفاده از روشهای نوین درمانی مانند سلولدرمانی و سلولهای بنیادی در درمان آرتروز و التهابهای تاندونی و کشیدگیهای سیگامانی
- بررسی و تشخیص اختلالات ستون فقرات و اندامها
- استفاده از طب سوزنی در برطرف کردن دردهای ماهیچهای-مفصلی
- انجام تست ورزش برای افراد پر خطر قبل از تجویز نوع ورزش
- و...
چه افرادی باید به پزشکی ورزشی مراجعه کنند؟
-
افراد سالم
این افراد با مراجعه به پزشک میتوانند برنامه ورزشی متناسب با ترکیب بدنی و شرایط جسمانی خود را دریافت کنند و با انجام آنها، سبک زندگی سالم تر و تناسب اندام بیشتری داشته باشند.
-
ورزشکاران
ورزشکاران برای افزایش بهره وری و کارایی خود، پیشگیری از آسیبهای ورزشی، بهبود و درمان آسیبها، میتوانند به پزشک ورزشی مراجعه کنند. همچنین افرادی که ضمن ورزش آسیب دیدهاند با مراجعه به پزشک ورزشی میتوانند به تسکین درد، بهبود سریع و حتی درمان کامل خود کمک کنند.
-
بیماران
گروه بسیار وسیعی از بیماران عضلانی-اسکلتی از جمله مبتلایان به آرتروز مفاصل، بیماریهای روماتیسمی، پوکی استخوان، اشکالات مکانیکی دیسک گردن، کمر، بیماریهای قامتی و دیگر موارد میتوانند از پزشکی ورزشی برای تسکین درد، تسریع بهبود و درمان کامل بهره مند شوند.
یک قسمت مهم از کار این پزشکان، حفظ و نگهداری سطح سلامت جامعه است. به عنوان مثال برای بیماری که از دیابت، فشارخون و نقرس رنج میبرد، ورزش یک قسمت مهم از درمان را تشکیل میدهد. هیچ یک از متخصصین جراح، ارتوپد و یا متخصصین رشتههای دیگر صلاحیت تجویز ورزش درمانی را برای این بیماران ندارند. چرا که متخصصین پزشکی ورزشی در دوران آموزش خود یاد می گیرند که:
یک بیمار قلبی چه مقدار راه برود یا بدود که قند خون وی کنترل شود. یا اینکه در حین راه رفتن و دویدن دچار زخم کف پا و یا زخمهای دیابتی نشود و همچنین با افت قند خون نیز مواجه نشود.
اینها نکات بسیار ظریفی از عملکرد متخصصان پزشکی ورزشی است. همین نکات باعث شده اند که پزشکی ورزشی، روز به روز مورد توجه بیشتر پزشکان و مردم قرار گیرد تا درمانها نتیجه بخشتر و سریعتر شوند.
به هر حال بعد از مطالعه موارد بالا اگر حس میکنید که نیاز است با یک متخصص در زمینه پزشکی ورزشی مشاوره داشته باشید میتوانید از مشاورین ایزو ویزیت مشاوره تخصصی بگیرید.
سلام بهاره عزیز.سن و وضعیت سلامتی مفاصل و ستون فقرات شما تعیین کننده هستند. ورزش اگر اصولی و زیر نظر مربی با تجربه باشه برای فرد سالم آسیب رسان نیست. شما چه ورزشی شروع کردید؟بفرمایید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.
سلام علیرضای عزیز.بله، در بالای همین صفحه ویزیت آنلاین بگیرید.
سلام علی عزیز.در همین صفحه با یکی از پزشکان ویزیت آنلاین بگیرید تا حرکات ورزشی مخصوص و تغذیه مناسب را بهتون آموزش بدند.
من یهچند روزی هست که بفکر اینم که ورزش بدنسازی رو شروع کنم من ۱۵ساله هستم
میخواستم بدونم بدنسازی رو رشد قد نوجوانان تاثیر منفی میزاره؟
سلام عادل عزیز.میتونید در خصوص تغذیه و استفاده از مکملها و مقدار مصرفشون تو همین صفحه با خانم دکتر عظیمه دهقانی ویزیت آنلاین بگیرید.
و پس از مدتی بدنسازی را شروع کردم که با توجه به ام ار ای و نظر پزشک معلوم شد زانوی چپم هم نرمی غضروف گرفته و دارو تجویز کرد
میخواستم مطلع بشم که در بدنسازی برای حرکت های پا چه حرکاتی را میتونم انجام بدم که نرمی غضروفمو بدتر نکنه و در قوی شدن عضلات هم تاثیر گذار باشه؟
سلام خانم ابراهیم پوریان عزیز. قاعدتا حرکات بالاتنه به صورت نشسته ایمن ترین گزینه هست ولی باید اعتراف کنم که بنده اطلاعات خیلی کمی در موضوع مورد بحث دارم و درست نیست که نظری در این رابطه بدم. بهترین پیشنهاد من این هست که یک مشاوره آنلاین با متخصص پزشکی ورزشی داشته باشید، شرح حال کامل و احتمالا عکس های رادیولوژی و سایر ازمایشاتی که انجام دادید رو برای پزشک ارسال کنید و از ایشون بهترین مشاوره رو دریافت کنید.
در پناه خدا سالم و سلامت باشید
مشاوره آنلاین با متخصص پزشکی ورزشی
قدم ۱۸۵
وزنم ۶۶.مصرف ناندرلون و کراتین جواب میده بهم. درضمن در مورد تغذیه هم من بیشتر ماکارونی و سویا با تخم مرغ سیب زمینی و شیر و اینا در طول روز در برنامم هست جواب میده
سلام همراه گرامی
بستگی داره که چه میزان مصرف کردید
به طور معمول ناندرولون 25 میلی گرم تا حدودهای 6 ماه بعد تست دوپینگ رو مثبت نشون میده چون مدت زمان زیادی گذشته نباید مثبت بشه
اگر از آخرین تزریق یک سال و نیم گذشته باشه نباید مثبت بشه
میخاستم بدونم مصرف کربوهیدرات برای بهبود عملکردم خوبه؟ یعنی منظورم اینه که باعث میشه که تو این چند روزه مونده عملکردمو بهتر کنه یا نه؟
البته اینم بگم سه سال پشت سر هم هیچ ورزشی نداشتم
یا اگر راهحل دیگهای میدونید لطفا کمک کنید واقن خیلی نیازمه ممنون میشم??
سلام دوست عزیز
کربوهیدرات کاری نمیتونه انجام بده فقط انرژی داره باید پروتئین بیشتری مصرف کنید اگرچه که فرصتتون خیلی کمه ولی هر روز مصرف کنید(مثل تخم مرغ، سینه مرغ، گوشت و ...)
تنها کاری که میشه تو این فرصت انجام داد تمرین زیاد هست یعنی دو دقیقه که دویدین دوباره خواستین بدوین 2:20 اش کنین و باز بعد استراحت کوتاه 2:40 و ...
بعد از دقایق 6 و 7 هر دفعه یک دقیقه یا حتی 2 دقیقه اضافه کنین. فشرده تمرین کنین هر روز ان شااله که به نتیجه میرسین
سلام دوست عزیز
بهترین و مناسب ترین سن برای شروع بدنسازی بین 20-29 هست و قبل از17 سالگی چون ماهیچه ها کامل رشد نکردند بدنسازی توصیه نمیشه
تمرینات کاردیو صبح زود بلافاصله بعد از خواب برای بدن و قلب ضرر داره؟ تمرینات به این صورت که یه دقیقه با فشار و سی ثانیه استراحت مثلا روی دوچرخه ثابت. ایا انجام این تمرین به مدت بیست دقیقه هرروز ضرری داره یا مثلا بیشتر از سه بار در هفته نباشه
سلام
به طور کلی انجام تمرینات ورزشی بلافاصله بعد از بیدار شدن از خواب توصیه نمی شود اجازه بدین یک مدتی بگذره و بعد انجام بدین
سلام.برای تشخیص درست و درمان مناسب،باید شرح حال کاملی از شما در دست پزشک باشه.بنابراین پیشنهاد میکنم از یکی از پزشکان متناسب با مشکل خودتون ویزیت بگیرید و به سوالات بادقت پاسخ بدین تا پزشک راهنماییتون کنه.
من ۳۹ سالمه ودر رشته ی ورزشی کشتی فعالیت میکردم در همون زمان هم بعد از تمرین احساس کرختی و بی حسی در کل اعضای بدنم حس میکردم که باعث شد کشتی ودر کل هر نوع فعالیت ورزشی رو رها کنم .الان هم که شروع به نرمش و ورزشهای ساده ی هوازی هم میکنم بدنم کرخت میشه و استخوانهام درد میگیرند و از انجام کارهای عادی خودمم هم عاجز میشوم. علت این مشکل چیه؟و درمانی هم براش پیشنهاد میکنید
ممنون
سلام.علل متعددی میتونه برای این مشکل وجود داشته باشه،باید حتما ویزیت بشید و به سوالات متعددی پاسخ بدین تا پزشک بتونه علت رو تشخیص بده و درمان مناسب رو تجویز کنه.
متخصص پزشکی ورزشی.از همین صفحه هم میتونین با یکی از پزشکان ویزیت بردارید.
اما مشکلم اینه که تو حرکاتی مثل پلانک کل دستام میلرزه و نمیتونم زیاد ادامه بدم.برای حرکات ساده ی یوگا هم گاها کشش زیاد(نه درد) توی ران حس میکنم.میخاستم ببینم اینا در آغاز عادی ان و به مرور رفع میشن؟! یا بخاطر اینه که اشتباه انجام میدم؟
یک درخواست مشاوره در همین صفحه بدید تا پزشک راهنماییتون کنه
یک درخواست مشاوره در همین سرویس بدید تا با بررسی های لازم پاسخ مناسبی دریافت نمائید
سلام
سوال:ّرآئ شرکت در تمرینات آمادگی جسمانی تست ورزشی ورزشی است لازم هست هرروز تمرینات انجام شود، لطف بفرمایند پاسخ بفرمائید
سوالات متداول
پزشکی ورزشی چه خدماتی را ارائه می دهد؟
فیزیوتراپی و بازتوانی آسیب های ورزشی
بیومکانیک حرکات بدن و پی بردن به حرکات خطا، جهت کسب بیشترین راندمان و کمترین آسیب
تشخیص و درمان آسیب های ورزشی
اختلالات و بیماری های ناشی از ورزش و نحوه برخورد با آن ها
تغذیه ورزشی و مکمل های غذایی مجاز
روان شناسی ورزشی
ورزش در بیماران و در افراد دارای معلولیت های جسمی و ذهنی
ورزش در کودکان و نوجوانان
نحوه شناسایی استفاده از داروها و مواد نیروزای غیرمجاز در ورزش (دوپینگ)
ورزش در درمان بیماران و پیشگیری از بیماری ها از قبیل پوکی استخوان، دیابت، فشار خون، کمردرد و...
بازتوانی بیماران قلبی پس از سکته و جراحی قلب
بازتوانی بیماران ریوی و مبتلایان به اختلالات سیستم عصبی مانند ام اس و سکته های مغزی و...
استفاده از روش های نوین درمانی مانند سلول درمانی و سلول های بنیادی در درمان آرتروز و التهاب های تاندونی و کشیدگی های سیگامانی
بررسی و تشخیص اختلالات ستون فقرات و اندام ها
استفاده از طب سوزنی در برطرف کردن دردهای ماهیچه ای-مفصلی
انجام تست ورزش برای افراد پر خطر قبل از تجویز نوع ورزش
مزایای ورزش درمانی چیست ؟
بهبود هماهنگی و زمان بندی گروه های عضلانی
کاهش تحلیل و تورم عضلات
تقویت و افزایش یکپارچگی بافت های هم بند
افزایش گردش جریان خون برای تسریع روند بهبود بافت های نرم و افزایش متابولیسم
افزایش تراکم استخوانی
کاهش خستگی و احساس ضعف
افزایش دامنه حرکتی ستون فقرات و اندام ها
افزایش و بهبود تعادل بدنی
بهبود عملکرد مفاصل
آیا پزشکی ورزشی مختص ورزشکاران است؟
آیا ورزش درمانی(پزشکی ورزشی) برای ورم عضلات مناسب است؟
آیا با ورزش درمانی می توان به حرکت بهتر ستون فقرات کمک کرد؟
پزشکی ورزشی و ورزش درمانی چه کارهایی انجام می دهد؟
آیا پزشکی ورزشی در مورد تغذیه مشاوره می دهد؟
آیا پزشکی ورزشی سلول درمانی انجام می دهد؟
آیا با پزشکی ورزشی ( ورزش درمانی) می توان از بروز بیماری پیشگیری کرد؟
آیا پزشکی ورزشی برای افراد دارای مشکلات خاص مفید است؟