مشاوره آنلاین ارتوپدی
در این صفحه لیست پزشکانی که مشاوره آنلاین ارتوپدی در سایت ایزوویزیت ارائه می دهند، مشاهده می کنید.
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
خدمات:
کمر درد، درد زانو و دیسک گرد ...
خدمات:
کمر درد، درد زانو و دیسک گرد ...
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
متخصص ارتوپدی که به آن متخصص استخوان و مفاصل یا جراح استخوان و مفاصل یا ارتوپد هم میگویند سعی میکند تا با استفاده از روشهای جراحی و غیر جراحی به تشخیص و درمان مشکلات سیستم حرکتی بدن اهتمام ورزد. اگر چه که ارتوپدی شاخهای از علم جراحی است اما این به آن معنی نسیت که ارتوپد فقط جراحی انجام میدهد. ارتوپد هر بیماری را که مربوط به دست و پاها، کمر و گردن، لگن و دردهای این مناطق و محدودیتهای حرکتی و تغییر شکل اندامها میباشد را درمان میکند.
متخصص ارتوپد چه وظیفهای دارد؟
متخصص ارتوپدی باید انواع مشکلاتی که در نتیجه آسیب به سیستم اسکلتی عضلانی وارد شده است، تشخیص داده و درمان کند. وظیفه اصلی این متخصص بهصورت زیر است:
- مدیریت درد: برخی از آسیبها و بیماریها باعث بروز درد در سیستم اسکلتی عضلانی میشوند. دکتر ارتوپد برای ازبینبردن درد، درمانهایی را ارائه میدهد.
- بهبود دامنه حرکت: درد و تورم مفاصل میتواند دامنه حرکتی را محدود کند و در کارهای روزانه اختلال ایجاد کند. در این شرایط متخصص با روشهایی مانند فیزیوتراپی دامنه حرکت را بهبود میدهد. گاهی هم برای رفع این مشکل نیاز به جراحی است.
- درمان آسیبها: آسیبهایی مانند شکستگی استخوان، دررفتگی یا پارگی تاندون توسط ارتوپد درمان میشود.
مشاوره آنلاین ارتوپدی یکی از خدمات نوین پزشکی است که امکان دسترسی به تخصصهای ارتوپدی را بدون نیاز به مراجعه حضوری فراهم میکند. ویزیت آنلاین با دکتر ارتوپد به ویژه برای افرادی که به دلایل مختلف از جمله دوری مسافت، زمان محدود یا شرایط جسمی خاص قادر به مراجعه حضوری نیستند، گزینهای بسیار مناسب است.
مزایای مشاوره آنلاین ارتوپدی
مشاوره آنلاین ارتوپدی دارای مزایای زیادی است که میتواند به بیماران کمک کند تا به راحتی به خدمات تخصصی دسترسی پیدا کنند. برخی از مزایای آن عبارتند از:
- دسترسی آسان و سریع
- صرفهجویی در زمان و هزینه
- مشاوره در زمان اضطراری
- پیگیری درمانها
- حفظ حریم خصوصی
- انعطافپذیری در انتخاب زمان و مکان
- کاهش خطرات انتقال بیماریها
هزینه مشاوره آنلاین ارتوپدی
هزینه مشاوره آنلاین ارتوپدی معمولاً به تجربه و تخصص پزشک، نوع خدمات ارائهشده و منطقه جغرافیایی بستگی دارد. به طور کلی، هزینه مشاوره آنلاین با دکتر ارتوپد در ایران معمولاً بین ۲۵۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان متغیر است. این هزینه شامل مشاوره ابتدایی، بررسی علائم، و توصیههای اولیه برای درمان میشود. عوامل مختلفی مانند سابقه پزشک، سطح پیچیدگی مشکل بیمار و نیاز به پیگیریهای بیشتر میتواند بر این هزینهها تأثیر بگذارد.
دکتر آنلاین ارتوپد چه خدماتی را به صورت مشاوره آنلاین ارائه میدهند؟
دکتر آنلاین ارتوپد خدمات متنوعی را به صورت مشاوره آنلاین به بیماران ارائه میدهد. این خدمات شامل موارد زیر میشود:
- دکتر آنلاین ارتوپد میتواند با دریافت شرح حال دقیق و بررسی علائم، مشکلات مختلفی را تشخیص دهد.
- پس از بررسی علائم و تشخیص اولیه، پزشک ممکن است درمانهای خانگی یا روشهای سادهتری برای تسکین درد و بهبود وضعیت بیمار توصیه کند.
- دکتر آنلاین ارتوپد میتواند بیمار را به انجام آزمایشات تکمیلی مثل عکسبرداری رادیولوژی، امآرآی (MRI) ارجاع دهد تا تشخیص دقیقتری از وضعیت بیمار به دست آید.
- در مواردی که مشکلات بیمار نیاز به جراحی داشته باشد، پزشک آنلاین میتواند در مورد گزینههای جراحی، فرآیند آن، خطرات و مزایای آن اطلاعات لازم را به بیمار بدهد.
- بیماران که قبلاً تحت جراحی ارتوپدی قرار گرفتهاند، دکتر آنلاین میتواند راهنماییهایی در خصوص مراقبتهای بعد از عمل، فیزیوتراپی، یا تنظیم داروهای پس از جراحی ارائه دهد.
- در صورتی که بیمار تحت درمان یا درمانهای خاصی قرار داشته باشد، دکتر آنلاین میتواند روند بهبود را پیگیری کرده و در صورت نیاز، تغییراتی در درمان اعمال کند.
علت آسیبهای استخوانی چیست؟
آسیبهای استخوان و مفاصل به دنبال شکستگی، دررفتگی، رگ به رگ شدن و پاره شدن تاندونها ایجاد میشود. این آسیب دیدگی ها میتواند به علتهای زیر باشد:
- عفونت اندامها
- آرتروز و ساییدگی
- آسیبهای ورزشی
- تومورهای استخوان
- بیماریهای مادرزادی
بیماران معمولا به علت احساس درد در استخوانها به متخصص ارتوپد مراجعه می کنند این دردها مبیشتر در کمر، زانو و گردن احساس میشود.
اکثر این مشکلات با روشهایی غیر از جراحی درمان میشوند مانند مصرف دارو، انجام نرمشهای خاص و فیزیوتراپی. در برخی مواقع احتیاج به تصویربرداریهایی مانند سی تی اسکن، سونوگرافی، ام آر ای و رادیوگرافی میباشد.
منشا دردهای استخوانی
-
اعصاب
علت برخی از دردها در برخی موارد اعصاب هستند و خود استخوان مشکلی ندارد. اعصاب ممکن است تحت فشار اندامهای اطراف خود یا دیسکهای بیرون زده از استخوان قرار بگیرند.
-
ماهیچهها
عضلاتی که در دست و پا و کمر وجود دارند میتوانند منشا درد باشند. این عضلات در هنگام ورزش یا کارهایی که ممکن است کمی برای ما سنگین باشند میتوانند کشیده شوند و این کشیدگی موجب اسپاسم و درد میشود.
-
تاندونها
تاندونها طنابهای بافتی هستند که بین عضلات و استخوانها قرار گرفته و آنها را به هم متصل میکنند.در حین ورزش و حتی کارهای روزمره این تاندونها میتوانند کشیده شوند که نتیجه آن ایجاد التهاب در آن و در نتیجه درد است.
-
لیگامانها
لیگامانها نوارهای بافتی محکمی هستند که دو سر استخوانها را در محل مفاصل به هم متصل میکنند. وقتی فشار زیادی به مفصل وارد میشود این لیگامانها کشیده و ملتهب میشوند و موجب بروز درد میشوند.
ویژگیهای بهترین متخصص ارتوپد چیست؟
انتخاب پزشک مناسب یکی از مهمترین تصمیمات برای درمان مشکلات مفصلی است. اولین گام در انتخاب متخصص ارتوپد، مشورت با اطرافیان و کسانی است که تجربه ویزیت پزشک را داشتهاند. همچنین، اینترنت و موتور جستجوگرها میتوانند در این زمینه کمککننده باشند. بررسی سوابق و نظرات بیماران قبلی میتواند اطلاعات خوبی از تجربه و مهارت پزشک به شما بدهد. یک متخصص ارتوپد عالی باید تجربه کافی، آشنایی با جدیدترین تکنیکهای درمانی و جراحی و توانایی انجام جراحیهای پیچیده را داشته باشد. همچنین، خوشاخلاق بودن و مهارت در برقراری ارتباط با بیماران برای کاهش اضطراب و کمک به بهبودی روانی آنها بسیار حائز اهمیت است.
کلام آخر
در نهایت، انتخاب بهترین متخصص ارتوپد برای درمان مشکلات اسکلتی و مفصلی تأثیر زیادی در بهبودی شما خواهد داشت. دکتر آنلاین ارتوپدی نیز میتواند گزینه مناسبی برای مشاورههای ابتدایی و پیگیری وضعیت شما باشد. با تحقیق و مشورت با افراد آگاه، میتوانید متخصصی پیدا کنید که نه تنها مشکلات جسمانی شما را درمان کند، بلکه با ایجاد آرامش روحی و روانی، در روند بهبودی شما نقش موثری ایفا کند.
سلام آمنه عزیز.ویزیت آنلاین با ارتوپد برای بررسی بیشتر بگیرید.
پیاسودکس (آووکادوسویا)
قرص دیکلوفناک سدیم ۱۰۰
ویتامین ب ۱
قرص گاباپنتن ۱۰۰ میلی گرم
استئوکینون ۱۰۰ عددی
امپول Methylprednisolone acetate 40 mg
پیاسودکس (آووکادوسویا)
قرص دیکلوفناک سدیم ۱۰۰
ویتامین ب ۱
قرص گاباپنتن ۱۰۰ میلی گرم
استئوکینون ۱۰۰ عددی
امپول Methylprednisolone acetate 40 mg
سلام ایوب عزیز.در همین صفحه با یکی از پزشکان ویزیت آنلاین بگیرید.
تا چند وقت بعدش نمیتونم فوتبال بازی کنم
سلام کاربر عزیز. باید از استخوانتون عکس گرفته بشه و اگر محکم شده بود پزشک خارجش می کنه.تقریبا یک و نیم الی دو سال بعد میشه خارجش کرد ولی باز هم اگر استخوان کاملا جوش خورده باشه و محکم باشه میشه پلاتین را در آورد و بعد از فیزیوتراپی و انجام حرکات ورزشی و تقویت عضلات میتونید فوتبال بازی کنید.
مچ دستم شکسته ۴۰ روز داخل گچ هست الان هم عکس گرفتم آیا میشه باز کنم یا عکس الان بفرستم یه نظر بدید هزینش کمتر بگیرید
سلام محسن عزیز.ویزیت آنلاین با ارتوپد بگیرید و تصویر عکس رادیولوژی را در صفحه ویزیت برای پزشک ارسال کنید تا بتونند راهنماییتون کنند.
دو هفته از عمل گذشته و تازه میتونه بلند بشه و می ایسته ولی قدم نمیزنه میخواستم بپرسم ممکنه راه نره یا طول میکشه که بعد از بلند شدن قدم بزنه ؟
سلام سید علی عزیز.حتما مراجعه حضوری به پزشکتون داشته باشید.
سلام علی عزیز.از لیست پزشکان همین صفحه با یکی از پزشکان ویزیت آنلاین بگیرید و عکسهای رادیولوژی و مدارک پزشکیتون را براشون بفرستید تا بتونند بهتر نظر بدند.
بعد رفتم ی دکتر دیگه گفت دست مشکلی نداره و گچ دستم باز کرد ولی الان از زور درد نمیتونم حتی بخوابم
سللم زهرای عزیز.با یکی از پزشکان همین صفحه ویزیت آنلاین بگیرید و عکس رادیولوژی را در صفحه ویزیت برای پزشک ارسال کنید تا راهنماییتون کنند.
سلام کاربر عزیز.سوالتون را مطرح بفرمایید. در صورتیکه در حوزه تخصصشون باشه راهنماییتون می کنند.
مادر من 84 ساله و دارای باطری قلب است درد شدیدی در ناحیه کمر دارند سی اسکن گرفتیم گفتند دو مهرهاش شکسته و دیسک شدیدی در بین مهره های l4و l5 دارند
برای اقدام روی کمر ایشان نیاز به ام آر ای است اگر عکس ام آر ای نباشد هیچ اقدامی نمی شود انجام داد و باید داروی های مسکن مصرف کند چون مادر من باطری قلب دارد امکان گرفتن ام آر ای نیست سئوال من از جنابعالی این است که ما چکار کنیم و اینکه دستگاه مشابه ام آی ای وجوددارد که امثال مادر من که باطری قلب دارند مشکلشان حل شود؟ ممنون
سوالات متداول
راه درمان آرتروز چیست؟
شکستگی استخوان ترقوه چگونه درمان میشود؟
علت درد و سوزش در ناحیه ران پا تا ساق چیست؟
آیا پارگی عصب-عضله نیاز به عمل جراحی دارد؟
شکستگی لگن به چه مدت استراحت نیاز دارد؟