مشاوره آنلاین ارتوپدی
در این صفحه لیست پزشکانی که مشاوره آنلاین ارتوپدی در سایت ایزوویزیت ارائه می دهند، مشاهده می کنید.
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
پاسخگویی تقریبا: 1 روز 15 ساعت
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
پاسخگویی تقریبا: 1 ساعت
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
خدمات:
مشاوره عمومی, کمر درد، درد ز ...
5
پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت
خدمات:
کمر درد، درد زانو و دیسک گرد ...
متخصص ارتوپدی که به آن متخصص استخوان و مفاصل یا جراح استخوان و مفاصل یا ارتوپد هم میگویند سعی میکند تا با استفاده از روشهای جراحی و غیر جراحی به تشخیص و درمان مشکلات سیستم حرکتی بدن اهتمام ورزد.
اگر چه که ارتوپدی شاخهای از علم جراحی است اما این به آن معنی نسیت که ارتوپد فقط جراحی انجام میدهد. ارتوپد هر بیماری را که مربوط به دست و پاها، کمر و گردن، لگن و دردهای این مناطق و محدودیتهای حرکتی و تغییر شکل اندامها میباشد را درمان میکند.
متخصص ارتوپد چه وظیفهای دارد؟
متخصص ارتوپدی باید انواع مشکلاتی که در نتیجه آسیب به سیستم اسکلتی عضلانی وارد شده است، تشخیص داده و درمان کند. وظیفه اصلی این متخصص بهصورت زیر است:
- مدیریت درد: برخی از آسیبها و بیماریها باعث بروز درد در سیستم اسکلتی عضلانی میشوند. دکتر ارتوپد برای ازبینبردن درد، درمانهایی را ارائه میدهد.
- بهبود دامنه حرکت: درد و تورم مفاصل میتواند دامنه حرکتی را محدود کند و در کارهای روزانه اختلال ایجاد کند. در این شرایط متخصص با روشهایی مانند فیزیوتراپی دامنه حرکت را بهبود میدهد. گاهی هم برای رفع این مشکل نیاز به جراحی است.
- درمان آسیبها: آسیبهایی مانند شکستگی استخوان، دررفتگی یا پارگی تاندون توسط ارتوپد درمان میشود.
علت آسیبهای استخوانی چیست؟
آسیبهای استخوان و مفاصل به دنبال شکستگی، دررفتگی، رگ به رگ شدن و پاره شدن تاندونها ایجاد میشود. این آسیب دیدگی ها میتواند به علتهای زیر باشد:
- عفونت اندامها
- آرتروز و ساییدگی
- آسیبهای ورزشی
- تومورهای استخوان
- بیماریهای مادرزادی
بیماران معمولا به علت احساس درد در استخوانها به متخصص ارتوپد مراجعه می کنند این دردها مبیشتر در کمر، زانو و گردن احساس میشود.
اکثر این مشکلات با روشهایی غیر از جراحی درمان میشوند مانند مصرف دارو، انجام نرمشهای خاص و فیزیوتراپی. در برخی مواقع احتیاج به تصویربرداریهایی مانند سی تی اسکن، سونوگرافی، ام آر ای و رادیوگرافی میباشد.
منشا دردهای استخوانی
-
اعصاب
علت برخی از دردها در برخی موارد اعصاب هستند و خود استخوان مشکلی ندارد. اعصاب ممکن است تحت فشار اندامهای اطراف خود یا دیسکهای بیرون زده از استخوان قرار بگیرند.
-
ماهیچهها
عضلاتی که در دست و پا و کمر وجود دارند میتوانند منشا درد باشند. این عضلات در هنگام ورزش یا کارهایی که ممکن است کمی برای ما سنگین باشند میتوانند کشیده شوند و این کشیدگی موجب اسپاسم و درد میشود.
-
تاندونها
تاندونها طنابهای بافتی هستند که بین عضلات و استخوانها قرار گرفته و آنها را به هم متصل میکنند.در حین ورزش و حتی کارهای روزمره این تاندونها میتوانند کشیده شوند که نتیجه آن ایجاد التهاب در آن و در نتیجه درد است.
-
لیگامانها
لیگامانها نوارهای بافتی محکمی هستند که دو سر استخوانها را در محل مفاصل به هم متصل میکنند. وقتی فشار زیادی به مفصل وارد میشود این لیگامانها کشیده و ملتهب میشوند و موجب بروز درد میشوند.
در این سرویس میتوانید به صورت تلفنی یا آنلاین با متخصص ارتوپدی ویزیت دریافت کنید و منشا مشکلاتی مثل زانودرد، کمردرد و گردن درد خود را پیدا و درمان کنید.
سوالات متداول
-
بهترین و مهمترین راه درمان آرتروز خود مدریتی و انجام ورزشهای سبک است. این درمان به شما کمک میکند تا داروی کمتری مصرف کنید.
-
درمان شکستگی استخوان ترقوه در غالب اوقات بدون نیاز به جراحی صورت میگیرد. در درمان غیرجراحی معمولا از بانداژ ۸ و یا بانداژ ولپو استفاده میشود. در بانداژ ۸ دو شانه بیمار به وسیله یک تکه پارچه بصورت حرف لاتین ۸ بسته میشود. در بانداژ ولپو دست بیمار به گردن وی آویزان و بازوی او به تنه بسته میشود. هدف از هر دو این بانداژ محدود کردن حرکات شانه است تا بدین وسیله حرکات استخوان ترقوه کم شده و شکستگی فرصت جوش خوردن داشته باشد. هیچ کدام از این دو برتری خاصی به دیگری ندارند و بنابه تشخیص پزشک میتوان از هریک از آنها استفاده کرد.
-
از علل شایع دردهایی که در کل اندام تحتانی انتشار مییابند دردهای سیاتیکی هستند که بدنبال هر دیسک کمر ایجاد میشوند. این درد ها میتوانند در کمر، پشت باسن، ران و ساق بصورت جداگانه وجود داشته باشند و یا میتوانند در دو یا چند تا از نواحی ذکر شده احساس شوند. بطور مثال لزومی ندارد که همیشه دیسک کمر همراه با کمردرد باشد. ممکن است فرد دردی در کمر نداشته باشد ولی در ناحیه ساق یا ساق و ران دچار درد باشد
-
بله. اعمال جراحی بر روی عضلات، تاندونها و اعصاب ساعد به توسط جراحان ترمیمی، ارتوپدی و دست انجام میشوند. نتیجه درمان جراحی ضایعات این بافتها بیشتر به تبحر جراح بستگی دارد تا به نوع رشتههای تخصصی که ذکر شد.
-
بعضی شکستگیهای لگن نیاز به عمل جراحی ندارد که در این صورت بیمار باید بعد از چند روز با واکر شروع به راه رفتن کند. با این حال اکثر این شکستگیها نیاز به جراحی دارند. جراحی شکستگیهای لگن از اعمال جراحی حساس و مهم ارتوپدی است و باید توسط متخصص ارتوپدی که برای این کار آموزشهای لازم را دیده است انجام شود. بهترین زمان برای اقدام به جراحی این شکستگیها هفته اول بعد از شکستگی است و بعد از گذشت یک ماه از آن انجام جراحی بسیار مشکل و گاهی عملا غیرممکن میشود.
نظرات
چطور مشاوره آنلاین بگیرم؟
در مرحله اول به صفحه پزشکان سایت ایزو ویزیت مراجعه و با کمک فیلترها نوع تخصص پزشک را مشخص کنید.
در مرحله دوم بعد از بررسی متخصصین فیلتر شده، پزشک موردنظر خود را انتخاب کنید.
در این مرحله وارد پروفایل پزشک شده و نوبت به انتخاب موضوع ویزیت آنلاین رسیده است. بعد از انتخاب موضوع ویزیت، نوع ویزیت (تلفنی، متنی) را تعیین کنید.
در مرحله چهارم بعد از ورود به صفحه چت امن با پزشک به سوالات پاسخ دهید.
در مرحله آخر بعد از پاسخ به سوالات، ویزیت را پرداخت کرده و مشاوره آنلاین خود را با پزشک شروع کنید.
تا چند وقت بعدش نمیتونم فوتبال بازی کنم
سلام کاربر عزیز. باید از استخوانتون عکس گرفته بشه و اگر محکم شده بود پزشک خارجش می کنه.تقریبا یک و نیم الی دو سال بعد میشه خارجش کرد ولی باز هم اگر استخوان کاملا جوش خورده باشه و محکم باشه میشه پلاتین را در آورد و بعد از فیزیوتراپی و انجام حرکات ورزشی و تقویت عضلات میتونید فوتبال بازی کنید.
مچ دستم شکسته ۴۰ روز داخل گچ هست الان هم عکس گرفتم آیا میشه باز کنم یا عکس الان بفرستم یه نظر بدید هزینش کمتر بگیرید
سلام محسن عزیز.ویزیت آنلاین با ارتوپد بگیرید و تصویر عکس رادیولوژی را در صفحه ویزیت برای پزشک ارسال کنید تا بتونند راهنماییتون کنند.
دو هفته از عمل گذشته و تازه میتونه بلند بشه و می ایسته ولی قدم نمیزنه میخواستم بپرسم ممکنه راه نره یا طول میکشه که بعد از بلند شدن قدم بزنه ؟
سلام سید علی عزیز.حتما مراجعه حضوری به پزشکتون داشته باشید.
سلام علی عزیز.از لیست پزشکان همین صفحه با یکی از پزشکان ویزیت آنلاین بگیرید و عکسهای رادیولوژی و مدارک پزشکیتون را براشون بفرستید تا بتونند بهتر نظر بدند.
بعد رفتم ی دکتر دیگه گفت دست مشکلی نداره و گچ دستم باز کرد ولی الان از زور درد نمیتونم حتی بخوابم
سللم زهرای عزیز.با یکی از پزشکان همین صفحه ویزیت آنلاین بگیرید و عکس رادیولوژی را در صفحه ویزیت برای پزشک ارسال کنید تا راهنماییتون کنند.
سلام کاربر عزیز.سوالتون را مطرح بفرمایید. در صورتیکه در حوزه تخصصشون باشه راهنماییتون می کنند.
مادر من 84 ساله و دارای باطری قلب است درد شدیدی در ناحیه کمر دارند سی اسکن گرفتیم گفتند دو مهرهاش شکسته و دیسک شدیدی در بین مهره های l4و l5 دارند
برای اقدام روی کمر ایشان نیاز به ام آر ای است اگر عکس ام آر ای نباشد هیچ اقدامی نمی شود انجام داد و باید داروی های مسکن مصرف کند چون مادر من باطری قلب دارد امکان گرفتن ام آر ای نیست سئوال من از جنابعالی این است که ما چکار کنیم و اینکه دستگاه مشابه ام آی ای وجوددارد که امثال مادر من که باطری قلب دارند مشکلشان حل شود؟ ممنون