ویزیت فوری با پزشک آنلاین

مشاوره دارویی

درباره قرص سفیکسیم ۴٠٠ میلی گرم می‌توانید پاسخ سوال دارویی خود را از پزشک دریافت کنید.

قرص سفیکسیم ۴٠٠ میلی گرم

سفکسیم یک آنتی بیوتیک قوی می‌باشد که بر روی طیف وسیعی از میکروب‌ها موثر می‌باشد. این دارو جهت درمان کوتاه مدت عفونت‌های حاد باکتریایی مانند مجاری ادراری، عفونت قفسه سینه و عفونت‌های گوش و حلق تجویز می‌گردد. این دارو با مهار ساخت دیواره سلولی باکتری‌ها، آنها را از بین می‌برد.
برخی از افرادی که به پنی سیلین‌ها حساسیت دارند، ممکن است به این دارو نیز حساسیت داشته باشند. به همین دلیل پیش از شروع درمان در صورت حساسیت به هرگونه آنتی بیوتیک، نام آن را به پزشک خود یادآوری نمایید.

پیش از شروع مصرف سفکسیم

  • در صورت سابقه هرگونه حساسیت دارویی (خصوصا حساسیت به آنتی بیوتیک‌ها )و مشکلات کلیوی به پزشک خود اطلاع دهید.
  • با وجود اینکه تا کنون مصرف سفکسیم برای جنین مضر اعلام نشده، در صورت بارداری، اقدام به بارداری یا شیردهی پزشک خودرا مطلع نمایید.
  • از آنجا که این دارو می‌تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجادکند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه داروهای مصرفی خود را در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.

موارد مصرف

- درمان کوتاه مدت عفونت‌های حاد باکتریایی
- درمان عفونت مجاری ادراری
- درمان عفونت قفسه سینه
- درمان عفونت‌های گوش و حلق

موارد منع مصرف

- افرادی که حساسیت شدید به هر یک از انواع پنی سیلین‌ها یا سفالوسپورین‌ها دارند از مصرف سفیکسیم اجتناب کنند.

مقدار مصرف

- آنتی بیوتیک ها را دقیقاً مطابق دستور پزشک مصرف کنید و دوره ی درمان را حتی اگر احساس بهبودی می کنید و علائمتان برطرف شده است کامل کنید زیرا در این زمان ممکن است هنوز باکتری بصورت کامل ریشه کن نشده باشد و این کار احتمال بروز مقاومت میکروبی را افزایش می دهد.

عوارض جانبی

- در صورتی که علائم حساسیت دارویی از جمله ضایعات قرمز و خارش دار پوستی ،تنگی نفس، ورم صورت یا لبها مصرف دارو را قطع نموده و به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه کنید.
- این دارو می‌تواند عوارض نادر اما مهمی داشته باشد که علی رغم اینکه احتمال وقوع آنها کم می‌باشد اما پیگیری و توجه به آنها بسیار مهم می‌باشد. لذا در صورت داشتن علائم سرفه همراه با گلودرد، خشکی و التهاب چشم وبروز لکه‌های قرمز پوستی فورا به پزشک خود یا مرکز درمانی مراجعه کنید.
- در صورتی که ۲ تا۳ هفته پس از مصرف این دارو دچار اسهال آبکی ادامه دار شدید به پزشک خود مراجعه نمایید.
عوارض شایع سفکسیم:
- اسهال خفیف در ابتدای درمان از عوارض شایع سفکسیم می‌باشد که خود به خود برطرف می‌شود .در صورت وقوع آن مایعات به مقدار کافی مصرف نمایید اما در صورت ادامه دار شدن اسهال بیشتر از ۲۴ ساعت و شدیدتر شدن یا حاوی خون بودن آن به پزشک خود مراجعه کنید.
- احساس تهوع، درد شکمی و سوء هاضمه ممکن است در مدت درمان با این دارو ایجاد شود، برای بهبود آن مصرف غذاهای سبک و ساده و مصرف دارو پس از وعده غذایی می‌تواند کمک کننده باشد.
- سردرد عارضه ایست که ممکن است در اثر مصرف این دارو رخ دهد، در این موقعیت آب به مقدار کافی در روز مصرف نمایید و از داروساز خود جهت انتخاب ضد درد مناسب مشاوره بگیرید. با این حال در صورتی که سردرد شدید و طولانی شد، به پزشک مراجعه نمایید.
- مصرف این دارو ممکن است احساس سرگیجه ایجاد کند لذا تا از بین رفتن اثر دارو ،از رانندگی و کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند خودداری نمایید.

دقت کنید

- در برخی افراد با مصرف آنتی بیوتیک‌ها ضایعات قرمز همراه با خارش در دهان یا واژن ایجاد می‌شود. در صورت بروز این علائم به پزشک خود مراجعه نمایید.
- خانم‌ها در صورتی که از قرص‌های جلوگیری از بارداری همزمان با دوره درمانی سفکسیم استفاده می‌کنید، در صورت ابتلا به هر بیماری که همراه با اسهال و استفراغ که بیشتر از 24 ساعت طول بکشد باشد، لازم است از یک روش دیگر پیشگیری از بارداری(مانند کاندوم) جهت احتیاط همراه با قرص ضدبارداری استفاده نمایید.
- در صورتی که قصد عمل جراحی یا شروع درمان دارویی برای بیماری دیگر دارید، درمانگر خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید زیرا سفکسیم می‌تواند برروی پاسخ برخی آزمایشات (مانند مقدار قند موجود در ادرار )موثر باشد.
- در صورت اقدام به هرگونه واکسیناسیون پزشک خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید.

نوع و دوز مصرفی دارو با توجه به شرایط شما تجویز می‌شود. به‌ هیچ‌ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به مصرف دارو نکنید.
قرص سفیکسیم ۴٠٠ میلی گرم
نظرات
نظر/سوال خود را وارد نمایید:
چطور مشاوره آنلاین بگیرم؟
1 تعیین تخصص

در مرحله اول به صفحه پزشکان سایت ایزو ویزیت مراجعه و با کمک فیلترها نوع تخصص پزشک را مشخص کنید.

2 انتخاب پزشک

در مرحله دوم بعد از بررسی متخصصین فیلتر شده، پزشک موردنظر خود را انتخاب کنید.

3 انتخاب موضوع و نوع ویزیت

در این مرحله وارد پروفایل پزشک شده و نوبت به انتخاب موضوع ویزیت آنلاین رسیده است. بعد از انتخاب موضوع ویزیت، نوع ویزیت (تلفنی، متنی) را تعیین کنید.

4 مکالمه امن با پزشک

در مرحله چهارم بعد از ورود به صفحه چت امن با پزشک به سوالات پاسخ دهید.

5 پرداخت و شروع مشاوره

در مرحله آخر بعد از پاسخ به سوالات، ویزیت را پرداخت کرده و مشاوره آنلاین خود را با پزشک شروع کنید.