مشاوره آنلاین ترک اعتیاد

در این صفحه لیست پزشکانی که مشاوره آنلاین ترک اعتیاد در سایت ایزوویزیت ارائه می دهند، مشاهده می کنید.

فیلترها x



  • انتخاب سریع
no result پزشکی یافت نشد! برای رسیدن به نتایج بهتر، فیلترهای جستجو را تغییر دهید.

دکتر طلیعه عابدینی

متخصص روانپزشک

تهران

خدمات:

افسردگی, مشکلات کودک و نوجوا ...

5 ( 15 نظر )

پاسخگویی تقریبا: 2 ساعت

تجربه
12 سال
پوشش بیمه
دارد

خدمات:

افسردگی, مشکلات کودک و نوجوا ...

دکتر مهسا طالبیان

متخصص روانشناسی

تهران

خدمات:

روانشناسی, ترک اعتیاد

5 ( 5 نظر )

پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت

تجربه
11 سال
پوشش بیمه
ندارد

خدمات:

روانشناسی, ترک اعتیاد

دکتر مهناز عابدیان

دکترای حرفه ای روانپزشک

مشهد

خدمات:

افسردگی, ترک اعتیاد

5

تجربه
3 سال
پوشش بیمه
ندارد

خدمات:

افسردگی, ترک اعتیاد

دکتر فاطمه نیکخواه

متخصص روانپزشک

قایم شهر

خدمات:

مشاوره عمومی, افسردگی

4.9 ( 88 نظر )

پاسخگویی تقریبا: 1 ساعت

تجربه
17 سال
پوشش بیمه
دارد

خدمات:

مشاوره عمومی, افسردگی

دکتر پونه عمرانیان محمدی

متخصص روانپزشک

تهران

خدمات:

سلامت جنسی, افسردگی

4.8 ( 111 نظر )

پاسخگویی تقریبا: 8 ساعت

تجربه
6 سال
پوشش بیمه
دارد

خدمات:

سلامت جنسی, افسردگی

دکتر حمید اسلامی

رزیدنت روانپزشک

مشهد

خدمات:

سلامت جنسی, افسردگی

5 ( 94 نظر )

پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت

تجربه
9 سال
پوشش بیمه
دارد

خدمات:

سلامت جنسی, افسردگی

دکتر مجید ترابی

متخصص روانپزشک

تبریز

خدمات:

افسردگی, مشکلات کودک و نوجوا ...

5 ( 22 نظر )

تجربه
27 سال
پوشش بیمه
دارد

خدمات:

افسردگی, مشکلات کودک و نوجوا ...

دکتر ابوذر صباغی

رزیدنت روانپزشک

خمین

خدمات:

مشاوره عمومی, افسردگی

4.6 ( 11 نظر )

پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت

تجربه
14 سال
پوشش بیمه
دارد

خدمات:

مشاوره عمومی, افسردگی

خدمات:

مشاوره عمومی, تفسیر آنلاین آ ...

4.9 ( 19 نظر )

تجربه
2 سال
پوشش بیمه
دارد

خدمات:

مشاوره عمومی, تفسیر آنلاین آ ...

مشاوره آنلاین ترک اعتیاد

ترک اعتیاد

اعتیاد را به صورت‌های گوناگونی تعریف کرده‌اند. به طور کلی اعتیاد، رفتاری است که شخص به دلایل روحی یا روانی یا در اثر مصرف مواد شیمیایی مانند شیشه، کراک یا مواد طبیعی مانند ماری جوآنا یا تریاک، دچار ضعف در کنترل تکرار عمل خود می‌شود. در این شرایط فرد مصرف کننده هر چه زودتر نسبت به ترک شیشه، کراک، تریاک، ماری جوآنا و سایر مواد مخدر، اقدام کند، شانس بهبودی کامل خود را افزایش می‌دهد.

اعتیاد بیماری خانمان سوز

اعتیاد یک بیماری است و هر بیماری‌ای قابل درمان است. هم چنین با پیشگیری اعتیاد از طریق آموزش‌های خود کنترلی، می‌توانیم از این بیماری جلوگیری نماییم. ضعف اراده، بیماری نیست ولی به دلیل تاثیر مخربی که روی سیستم عصب مرکزی شخص می‌گذارد، نوعی بیماری فرض می‌شود و با ایجاد اختلال در کنترل سیستم رفتار و پاداش، موجب تکرار آن رفتار می‌شود. 
اعتیاد را می توان تلاشی به منظور کنترل چرخه‌های غیر قابل کنترل دانست. وقتی افراد مصرف کننده، از یک ماده‌ی شیمیایی به منظور تغییر خلق خود استفاده می‌کنند، بر آن گمانند که می توانند این چرخه‌ها را کنترل کنند. مهم نیست اعتیاد به چه چیز باشد؛ مصرف کنندگان از یک واقعه، به منظور تغییر خلق یا ایجاد خلسه و آرامش اعصاب استفاده می‌کنند. 
استفاده از مواد اعتیادآور، چه در دسته ی محرک‌ها باشد و چه در دسته‌ی مخدرها، بر روی عملکرد طبیعی مغز تاثیر می‌گذارد و بر اثر ادامه‌ی مصرف، مغز به ماده‌ی اعتیادآور عادت می کند و تنها در صورت رسیدن مواد، مصرف کننده تمرکز و آرامش دارد. 
عوارض ناشی از مصرف مواد مخدر بر سلامت فرد، زندگی اجتماعی، روابط عاطفی، امنیت، اقتصاد و رشد فرهنگی جامعه، نقش مخربی دارد. 
متاسفانه امروزه گرایش و میل افراد از نوجوانان گرفته تا بزرگسالان، روند رو به رشدی داشته است. 
اعتیاد واکنش به مخدری است که شخص وارد بدن خود می‌کند و به آن وابسته می‌شود. درمان این اختلال به کار تخصصی و دانش نیاز دارد.

معتاد کیست؟

مصرف بی رویه مواد مخدر

معتاد به شخصی می‌گویند که در نتیجه‌ی استفاده‌ی مداوم مواد اعتیادآور، در بدن او حالت مقاومت اکتسابی ایجاد می‌شود؛ به طوری که استفاده‌ی مداوم آن موجب کاهش تدریجی اثرات آن مواد می‌شود و در صورتی که ماده‌ی مخدر به فرد نرسد، دچار اختلالات عصبی-روانی و دردهای جسمانی می شود که این حالت به سندروم محرومیت نیز شناخته می شود. 

دلایل اعتیاد

علل بی شماری برای قصد به سوءمصرف مواد مخدر وجود دارد که در ادامه برخی از آن‌ها را ذکر می کنیم:

  • محیط زندگی
  • فقر فرهنگی
  • فقر مالی
  • داشتن دوستان معتاد
  • شکست عاطفی
  • عدم موفقیت های تحصیلی
  • مشکلات روان شناختی
  • عوامل فردی(شخصیت فردی، ژنتیک، عوامل خانوادگی)
  • عوامل اجتماعی
  • در دسترس بودن مواد مخدر

مراحل اعتیاد

مراحل اعتیاد به موارد مخدر

شناخت و آشنایی: در این مرحله شخص از راه های مختلف مثل گروه دوستی، خانواده و... با مواد اعتیادآور آشنا می‌شود و به دلایل مختلفی مانند انجام کار مفرحانه، کسب لذت و کنجکاوی، با نوع مصرف آن آشنا می‌شود.
شک و دودلی: در این مرحله، بدن مصرف کننده، بعد از مدت‌ها استفاده‌ی نامنظم، به مواد بیشتری نیاز پیدا می‌کند. مصرف کننده دچار شک و دودلی می‌شود و برای رهایی، با میل روزافزون خود مبارزه می‌کند.
اعتیاد یا وابستگی کامل: بعد از شک و تردید و حتی مدتی ترک اعتیاد اولیه، نهایتا مصرف کننده به مرحله ی وابستگی و اعتیاد واقعی می‌رسد و برای رسیدن به حالت نئشگی، هر بار مقدار مصرف خود را افزایش می‌دهد. 

اعتیاد چگونه عمل می‌کند؟

وابستگی به مواد اعتیادآور، نوعی اختلال در سیستم عصبی انسان با ریشه‌های اجتماعی، خانوادگی، روانی و غیره است. 
سلول عصبی‌ای که در بدن انسان وظیفه‌ی انتقال پیام و احساسات را دارد، نورون نامیده می شود. به عنوان مثال، نورون دست انسان، وظیفه‌ی انتقال پیام گرما، سرما، زبری و دیگر احساسات به مغز را دارد. هر نورون، وظیفه‌ی دریافت و انتقال پیام مخصوص به خود را دارد. نورون موجود در مرکز بینایی و شبکیه‌ی چشم، وظیفه‌ دریافت و انتقال و مخابره‌ محرک نوری را دارد. مغز با جمع آوری و تحلیل پیغامی که از نورون های مرکز بینایی دریافت کرده، تصاویری که می بینیم را می‌سازد. 

نورون‌های سیستم عصبی، پیام‌های مربوط به احساس انسان را تولید می‌کنند و انتقال می دهند. احساساتی مانند شادی، سعادت، موفقیت یا غم، افسردگی و شکست. نورونی که وظیفه انتقال احساسات را دارد، با مواد شیمیایی مانند آدرنالین، دوپامین، سروتونین و اندروفین که احساس هر یک متفاوت است، تحریک می‌شوند. استفاده از هر نوع مخدر، میزان زیادی از موادی مانند آدرنالین، دوپامین، سروتونین و اندروفین را وارد بدن می‌کند که به سرعت، احساس سرخوشی زیادی به مصرف کننده دست می‌دهد یا درد و رنج مصرف کننده را تسکین می‌دهد 

با ورود این مواد به بدن مصرف کننده، تولید کننده‌های اصلی این مواد که در مغز وجود دارند، ناگهان با میزان زیادی از این مواد در خون مواجه می‌شوند که آن‌ها را تولید نکرده‌اند و فرد با مصرف مواد اعتیادآور، آن ها را وارد خون کرده است. در این حالت، فعالیت این بخش‌ها کاملا متوقف می‌شود.
با پایین آمدن میزان سروتونین، فرد مصرف کننده دچار احساسات شدید منفی مانند افسردگی، شکست و درد می‌شود و برای رهایی از این احساسات، مجدد به مصرف مواد مخدر روی می آورد. این روند بسته به نوع مخدری که شخص استفاده می‌کند، بین 8 تا 12 ساعت متغیر است. 
بنابر دلایل گفته شده و کسب لذت اولین مصرف، بیماران اعتیاد دائما دوز مصرفی خود را افزایش می دهند و به این صورت، وابستگی به مواد مخدر شکل می‌گیرد.

رابطه ی اعتیاد و افسردگی

اعتیاد و افسردگی رابطه ای دوطرفه دارند. افرادی که از اختلالات روانی رنج می برند، بیشتر به سمت مخدرها و الکل کشیده می شوند اما این مواد اعتیادآور، خود عوارض جسمی و روانی ای را برای مصرف کننده در پی خواهد داشت.
چیزی که درمان اعتیاد و افسردگی هم زمان را سخت می کند، تاثیر این دو بیماری بر روی یکدیگر و افزایش شدت علائم هر یک از این دو بیماری است. درمان افرادی که اعتیاد به مخدر و افسردگی دارند دشوار است و نیاز به برنامه های حمایتی دارد که حتی پس از درمان نیز ادامه داشته باشد. برای درمان این افراد در کنار سم زدایی، باید از روش های درمان بالینی نیز استفاده کرد که تحت نظر روانشناس و روان پزشک انجام می‌شود.

ترک اعتیاد

اعتیاد در واقع یک نوع بیماری است که نیاز به درمان پزشکی دارد. بدیهی است که اعتیاد نه تنها سلامت جسمانی فرد را از بین می‌برد، بلکه بر روی سلامت روانی وی نیز تاثیرات مخربی می گذارد. طبق آمار و مشاهدات، اکثر بیماران اعتیاد، افسردگی و بسیاری از اختلالات رفتاری و روانی را تجربه می‌کنند. طبیعی است که بسیاری از بیماران علاقمند به ترک اعتیاد و برگشت به زندگی سلامت و نرمال خود هستند اما ضروری است که ترک اعتیاد، تحت نظر مشاورین روانشناس و روان پزشک انجام گیرد؛ چرا که بسیاری از بیماران، در زمان درمان دچار بروز علائم ترک خواهند شد و این علائم می تواند زمینه ساز لغزش و بازگشت به مصرف مواد مخدر باشد. به همین دلیل ضروری است که برای ترک تحت نظر پزشک باشند.
در درمان اعتیاد، همان قدر که باید به جسم فرد وابسته توجه کرد، باید به روان فرد معتاد نیز توجه شود.
هر ماده‌ی مخدری اثرات خاص خود را در بدن فرد مصرف کننده می گذارد اما چیزی که در همه  مواد اعتیادآور مشترک است، شروع و ایجاد وابستگی روانی است. 
گام اول برای ترک مواد مخدر، اراده و تصمیم فرد است که با مشاوره های روان شناختی و حمایت‌های عاطفی خانواده، میسر می‌شود. ترک مواد مخدر فرایندی بسیار سخت است اما امری غیرممکن نیست. اکثر معتادین به مواد مخدر، از استرس مرحله‌ی خماری و پیامدهای آن، از قدم برداشتن به سوی ترک اعتیاد، خودداری می‌کنند. چرا که در این مرحله، علائمی مانند بدن دردهای شدید، تعریق شبانه، افزایش ضربان قلب، تشویش و استرس در فرد بروز می‌کند.
 ترک اعتیاد امری بسیار تخصصی است و ترک خودسرانه و غیر اصولی، می‌تواند عوارضی به مراتب شدیدتر بر روی سلامتی بیمار داشته باشد.
هم چنین پروسه‌ی ترک هر یک از مواد مخدر و محرک، متفاوت است و با توجه به پارامترهای مختلف، برنامه‌ی درمانی شروع می‌شود.
در این سایت با همکاری متخصصین درمان اعتیاد، سعی داریم گامی مثبت در جهت بهبود حال درمان جویان برداریم.

سوالات متداول
  • رفتار‌درمانی رایج ترین نوع درمان اعتیاد است که به طور مکرر در طول بازپروری مواد مورد استفاده قرار می‌گیرد. یک رویکرد درمانی رفتاری عمومی در انواع تکنیک‌های موثر اقتباس شده است.

  • مشاور ترک اعتیاد علاوه بر کار مستقیم با مراجعین، برنامه‌های آموزش عمومی، پیشگیری و ارتقای سلامت را ایجاد می‌کنند. آنها با سازمان‌ها، مؤسسات و جوامع برای توسعه، اجرا و ارزیابی برنامه‌های سلامت و تندرستی کار می‌کنند.

  • اگرچه بهبودی اعتیاد چالش برانگیز است، اما اعتیاد قابل درمان است. با منابع حمایتی و رویکرد درمانی مناسب، می‌توانید بر چالش‌های جسمی و ذهنی که برای بهبودی با آن‌ها روبرو هستید غلبه کنید

  • افراد می‌توانند از اعتیاد نجات پیدا کنند. ترک اعتیاد در درجه اول نیاز به اراده قوی دارد و بعد از آن نیاز به دریافت حمایت لازم، برای تسکین علائم ترک، بررسی محرک‌ها و ایجاد تغییرات مثبت دارند. محققان درمان‌هایی را برای حمایت از بهبودی ایجاد کرده‌اند، از جمله داروهای ایمن و موثر برای برخی از اختلالات مصرف مواد.

  •  اعتیاد به روابط آسیب می‌رساند، باعث ایجاد مشکلاتی در کار می‌شود و منجر به مشکلات مالی و حقوقی خواهد شد. مصرف بیش از حد مواد مخدر و الکل می‌تواند باعث ایجاد طیف وسیعی از مشکلات سلامتی شود و حتی می‌تواند کشنده باشد. درمان اعتیاد شامل دریافت خدمات توانبخشی، و دارویی است.

نظرات
نظر/سوال خود را وارد نمایید:
چطور مشاوره آنلاین بگیریم؟
انتخاب پزشک و متخصص پزشک و یا تخصص مورد نظر خود را انتخاب کنید.
انتخاب نوع ویزیت بر اساس نوع ویزیت ارائه شده از سمت پزشک که شامل “ویزیت متنی” و “ویزیت تلفنی” انتخاب کنید.
پاسخ به سوالات به سوال های ارسال شده در صفحه چت پاسخ دهید.
پرداخت مشاوره ویزیت خود را از بین روش های پرداخت “آنلاین” یا “کارت به کارت” یا “ارزی” پرداخت کنید.
پاسخ پزشک به شما بر اساس نوع ویزیت انتخاب شده، پزشک به شما پاسخ می دهد یا با شما تماس می گیرد.
امیرحسین
امیرحسین کاربر عضو | 02 مهر 1403
پسر خالم امیرحسین خودش معتاد شوده
معواد وامونده از بدش بره بیرون
امین
امین کاربر عضو | 26 شهریور 1403
سلام حالتون امیدوارم خوب باشه من الان 6سال 7سال شده دارم متادون میخورم شیشه مصرف میکنم و گل میشه راهنماییم کنید باور کنن خیلی میخوام برم کمپ اما نمیتونم ا یع ور واقعا خستم ا یه طرف داغون راهو پس پ پیشم بسته آیت
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 26 شهریور 1403

سلام امین عزیز.با توجه به موادی که بهشون اعتیاد پیدا کردید باید حتما در کلینیک های ترک اعتیاد و یا بیمارستان بستری بشید.

صادق
صادق کاربر عضو | 25 شهریور 1403
سلام ببخشید از داروهای گیاهی برای ترک اعتیاد شاغل باشد طرف ممکن ترک کند درست حرف این پیج ها
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 26 شهریور 1403

سلام صادق عزیز.پکیج هایی که در فضای مجازی فروخته میشه به هیچ عنوان مورد تائید نیست.بهتره برای ترک اعتیاد با پزشک ویزیت بگیرید و تحت نظر باشید.میتونید در همین سایت ویزیت آنلاین ترک اعتیاد بگیرید.

مژگان
مژگان کاربر عضو | 09 شهریور 1403
برای مشاوره اعتیاد
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 10 شهریور 1403

سلام مژگان عزیز.برای دریافت مشاوره ترک اعتیاد با یکی از پزشکان همین صفحه ویزیت آنلاین بگیرید.

امین کاربر عضو | 26 شهریور 1403
واسه ترک راهنماییم میکنید خانم دکتر
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 26 شهریور 1403

سلام امین عزیز.برای ترک اعتیاد ویزیت آنلاین با روانپزشک بگیرید و جلسات روان درمانی با روانشناس داشته باشید.

خدیجه میری کاربر مهمان | 12 تیر 1403
سلام من یه پسر ۱۸ ساله دارم کخ یکساله شیشه و گل تفریحی استفاده میکنه .وضعیت روحی بدی پیدا کرده وهر چقدر راهنمایی میکنیم و امکانات میخوام واسش فراهم کنم .از محبت هم کم نمیزارم واسش ولی نمیخواد ترک کنه .نمیدونم چطور باید برخورد کنم باهاش و چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 12 تیر 1403

سلام خدیجه عزیز.ویزیت آنلاین با روانشناس بگیرید تا راهنماییتون کنند.

الیاس شماعی کاربر مهمان | 18 خرداد 1403
سلام. من مصرف مواد دارم و تا حدود ۳ روز دیگه باید برم شرکت کار کنم که راه دور باید برم. لطفا اگر میتونید کمک کنین از کارم نیفتم. فقط با شرط ضمانت میخام. چون کلی پول برای پک گیاهی دادم اما اصلا بدرد نمیخورد
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 18 خرداد 1403

سلام الیاس عزیز.اگر منظورتون اینه که دارویی براتون تجویز بشه که سه روزه ترک کنید باید بگم چنین چیزی امکانپذیر نیست.ویزیت آنلاین ترک اعتیاد بگیرید و چند دوره زیر نظر پزشک باشید تا کمکتون کنند.

رضا
رضا کاربر عضو | 12 خرداد 1403
مشاوره ترک اعتیاد قرص b2
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 13 خرداد 1403

سلام رضای عزیز.با یکی از پزشکان لیست پزشکان در همین صفحه ویزیت آنلاین ترک اعتیاد بگیرید.

مهران
مهران کاربر عضو | 03 خرداد 1403
سلام من مشاوره میخام
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 05 خرداد 1403

سلام مهران عزیز.برای مشاوره یکی از پزشکان همین صفحه را انتخاب کنید و از لیست خدماتشون روی خدمت مورد نظر کلیک کنید و ویزیت آنلاین بگیرید.

فاطمه کاربر مهمان | 01 اردیبهشت 1403
سلام خسته نباشین
من ۴سال شیره مصرف کردم اونم یه روز دو روز نداشتم همون‌جوری بازم کشیدم الان یه هفتس نکشیدم برای درد بدنم چیکار کنم ممنون میشم کمک کنین
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 02 اردیبهشت 1403

سلام فاطمه عزیز.با یکی از پزشکان همین صفحه ویزیت آنلاین ترک اعتیاد بگیرید تا براتون دارو تجویز کنند.

محمدراد کاربر مهمان | 01 شهریور 1403
سلام موفق به ترک شدی ؟
ف د کاربر مهمان | 28 فروردین 1403
سلا م دو روز شیشه نکشیدروز اول نصف قرص بی ۲ رو ازمایش عدم اعتیادم ادارام مثبت شد برای جداسازی هم مثبت میشه ممنون میشم جواب
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 29 فروردین 1403

سلام کاربر عزیز.لطفا واضحتر توضیح بدید و خلاصه نویسی نکنید.

پژمان کاظمی کاربر مهمان | 02 بهمن 1402
من اعتیاد به شیشه دارم و بخاطر سکس بهتر شیشه مصرف میکردم اوایل.الان چیکار کنم؟
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 02 بهمن 1402

سلام پژمان عزیز. از لیست پزشکان همین صفحه با یکی از پزشکان ویزیت آنلاین ترک اعتیاد بگیرید تا کمکتون کنند و در صورت لزوم دارو تجویز کنند.

سید مجتبی
سید مجتبی کاربر عضو | 10 شهریور 1402
باسلام.
برای ترک اعتیاد از پکیج کاملا گیاهی درمانگیاه ( قرص داتورین، شربت کوکنار، کپسول جدوار، قرص همولاکس )میخام استفاده کنم.
۱_ نظرتون در مورد این پکیج؟
۲_ آیا امکان مشاوره در طول درمان از شما هست؟ و یا نحوه مصرف داروها
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 11 شهریور 1402

سلام مجتبی عزیز.پیشنهاد می کنم ویزیت آنلاین با روانپزشک بگیرید تا راهنماییتون کنند.

مرضیه عبافروش کاربر مهمان | 27 تیر 1402
مشاوره اعتیاد
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 27 تیر 1402

سلام مرضیه عزیز.با یکی از پزشکان همین صفحه ویزیت آنلاین بگیرید تا کمکتون کنند.

محمد
محمد کاربر عضو | 17 تیر 1402
پزشک برای ویزیت ترک اعتیاد میخام
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 24 تیر 1402

سلام محمد عزیز.همه پزشکان این صفحه مشاوره ترک اعتیاد دارند.میتونید ویزیت آنلاین با یکی از پزشکان بگیرید تا کمکتون کنند.

Sa کاربر مهمان | 01 مرداد 1402
سلام من یه سوال داشتم لطفت جواب بدین ممنون میشم من ۴ماهه شیشه رو ترک کردم بعد واسه ی کارم باید ازمایش خون بدم یک روزش و مصرف کردم خیلی کم بعد میشه لطفا بگین تا چندروز توی خون میمونه؟خواهش میکنم جواب بدین
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 02 مرداد 1402

سلام کاربر عزیز.به طور معمول بسته به میزان مصرف از 24 تا 72 ساعت در خون و از 3 تا 6 روز در ادرار و بیش از 90 روز در تست مو قابل تشخیص است و در بدن می ماند.البته این برای کسیه که فقط یکبار مصرف کرده باشه.

ووو کاربر عضو | 03 آذر 1402
سلام لطفا در مورد شربت متادون هم توضیح بدید،تا چند روز در آزمایشات مشخصه؟ به قصد خودکشی مصرف کرده، 6 روز بعد در آزمایش ادرار جواب متادون مثبت شد
پشتیبان شماره۵ پشتیبان سایت | 05 آذر 1402
سلام کاربر عزیز.متادون به طور معمول تا ۳ روز در آزمایش خون نشون داده میشه ولی چون مقدار مصرف زیاد بوده ممکنه حتی تا یک ماه هم در آزمایش نشون داده بشه.