مشاوره آنلاین آنفولانزا و سرماخوردگی
در این صفحه لیست پزشکانی که مشاوره آنلاین آنفولانزا و سرماخوردگی در سایت ایزوویزیت ارائه می دهند، مشاهده می کنید.
پاسخگویی تقریبا: 2 ساعت
خدمات:
مشاوره عمومی, مشاوره دارویی
پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت
خدمات:
مشاوره دارویی, بیماری های د ...
پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت
خدمات:
بیماریهای عفونی, گوارش و کب ...
دکتر مریم بازوند
پزشک عمومی
دکتر مریم بازوند
پاسخگویی تقریبا: 4 ساعت
خدمات:
بیماریهای عفونی, گوارش و کب ...
پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت
خدمات:
بیماریهای عفونی, مشکلات کود ...
پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت
خدمات:
مشاوره عمومی, رادیولوژی و سو ...
پاسخگویی تقریبا: 2 ساعت
خدمات:
مشاوره عمومی, مشاوره دارویی
پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت
خدمات:
اقدام به بارداری, مشاوره عمو ...
پاسخگویی تقریبا: کمتر از 1 ساعت
خدمات:
رژیم غذایی و تناسب اندام, اق ...
ابتلا به عفونتهای ویروسی مجاری تنفسی فوقانی که با اصطلاح عمومی سرماخوردگی شناخته میشود، از شایعترین بیماریهایی است که دست کم یکی دو بار در سال، بیشتر افراد جوامع مختلف بشری را مبتلا میسازد و برای چند روز هم که شده، فعالیتهای روزمره مبتلایان را تحت تأثیر خود قرار میدهد.
عامل اصلی این بیماری، گروهی از ویروسهای مجاری تنفسی فوقانی هستند ولی در درصد اندکی از مبتلایان، افزوده شدن عفونتهای باکتریایی سبب تغییر الگوی بیماری در روزهای پس از ابتلا میگردد که بالطبع درمان هرکدام متفاوت میباشد در افرادی که رژیم غذایی صحیحی دارند سیستم ایمنی بدن کارایی بهتری داشته و شدت سرماخوردگی و تعداد دفعات آن به مراتب کمتر و دوره بیماری کوتاهتر شده و نیز باعث بالا رفتن مقاومت بدن در برابر ویروس کرونا میگردد.
توصیههایی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی
تعادل و تنوع را در مصرف مواد غذایی رعایت کرده و از گروههای مختلف غذایی شامل گروههای نان و غلات به ویژه غلات سبوسدار، گروه شیر و لبنیات، گروه گوشت و جانشینهای آن، گروه حبوبات و مغزها، گروه سبزیجات و میوهجات به اندازه لازم و کافی استفاده شود تا انرژی، پروتئین، ویتامین و املاح مورد نیاز بدن تامین شده و مقاومت بدن در برابر بیماری حفظ شود.
با توجه به کاهش اشتها در زمان بیماری، غذا را به صورت کم حجم و در تعداد وعدههای غذایی بیشتر مورد استفاده قرار دهید. کاهش اشتها و تمایل نداشتن به غذاهای جامد و جویدنی از مهمترین مشکلات تغذیهای فرد سرماخورده است. استفاده از غذاهای مایع مغذی و سبک مانند سوپ مرغ، حبوباتی مثل عدس یا ماش، سبزیجاتی مانند هویج، جعفری و.. . و کمی برنج یا رشته توصیه میشود.
در سرماخوردگی و آنفولانزا هدف اصلی کاهش شدت علائم و تخفیف نشانههای بیمار میباشد تا دوره بیماری طی شود. فرآوردههای بدون نسخه زیادی وجود دارد که در کاهش علائم سرماخوردگی موثر بوده و بمحض اینکه شما احساس کردید که دچار سرماخوردگی شدهاید، بهتر است آنها را استفاده کنید.
پیشگیری
گرچه کاملا نمیتوان از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کرد ولی رعایت توصیههای زیر مفید بنظر می رسد
- از برخورد نزدیک با افرادی که به سرماخوردگی دچار شدهاند خودداری کنید، خصوصاً در طول چند روز اول ابتلای آنها که شانس انتقال عفونت به دیگران زیاد است.
- روزانه چندین مرتبه دستهای خود را با آب و صابون بشوئید
- اگر مبتلا به سرماخوردگی شدهاید دست خود را به طرف چشم و بینی خود نبرید تا از عفونت و آلودگی ارگانهای بدن خود جلوگیری کنید.
- در مورد بچه ها وسایل بازیشان را بشوئید یا با الکل ضدعفونی کنید (در استفاده از الکل زیاده روی نکنید).
سرماخوردگی میتواند زمینه را برای سایر عفونتها در بدن آماده کند و به سایر نقاط بدن به عنوان مثال سینوس، گوش و یا راه هوائی برونش حمله نماید. یکی از عوارض شایع عفونت سینوسها سینوزیت میباشد، در صورت ابتلا به سینوزیت از ویزیت آنلاین در سرویس سینوزیت استفاده کنید.
آنفولانزا، سرماخوردگی و کرونا علائم شبیه هم دارند و از یک خانواده محسوب میشوند، اما فقط شباهت دارند و رفتار هر کدام با بقیه تفاوتهایی هم دارد.
از این جهت در این سرویس سوالاتی از شما پرسیده میشود تا بر حسب رفتار بیماری و تبعاتی که ایجاد کرده، مسیر درمان مشخص شود.
سوالات متداول
-
تب، سرفه خشک و خستگی متداولترین علائمی هستند که در صورت ابتلا به کرونا آنها را تجربه خواهید کرد. در کنار آن علائم دیگری مانند از دست دادن حس بویایی و چشایی، گرفتگی بینی، قرمز شدن چشمها، گلودرد، سردرد، اسهال، استفراع، لرز و انواع مختلف جوش پوستی نیز ممکن است ایجاد شود.
-
سرماخوردگی وآنفولانزا هر دو بیماری های مربوط سیستم تنفسی می باشند اما توسط ویروسهای مختلفی ایجاد میشوند. آنفولانزا به دلیل آلودگی همه قسمت های سیستم تنفسی به ویروس ایجاد می شود. سیستم تنفسی درگیر در آنفولانزا شامل بینی، گلو، مجاری تنفسی و حتی ریه می باشد. اما سرماخوردگی اغلب باعث ایجاد عفونت در سیستم تنفس فوقانی میشود که شامل بینی و گلو می باشد. آنفولانزا نسبت به سرماخوردگی باعث ایجاد حالات بسیار شدیدتر بیماری میشود. آنفولانزا باعث ایجاد علائمی نظیر تب بالا، بدن درد، خستگی و علائمی است که به ندرت در سرماخوردگی مشاهده می شود.
-
اگر علائم پس از گذشت یک هفته از بین نرود و یا بدتر شود و اگر تب بیش از 3 روز به طول بیانجامد باید به پزشک مراجعه کنید. به علاوه اگر دچار هرگونه بیماری زمینه ای و مزمن میباشید لازم است بلافاصله پس از شروع علائم و احساس بیماری به پزشک مراجعه کنید. همچنین در صورت بروز علائم آنفولانزا در نوزادان و کودکان باید به پزشک مراجعه کنید تا داروی مناسب برای آنها تجویز شود.
نظرات
سعی کنید مرتب آب نمک قرقره کنید یا از سرم شستشوی بینی استفاده کنید و مایعات گرم بنوشید. مصرف مقطر ۱۱ پارسی طب هم در پیشگیری و درمان علائم سرماخوردگی و کرونا بسیار موثره.