مشاوره آنلاین درمان کرونا
در این صفحه لیست پزشکانی که مشاوره آنلاین درمان کرونا در سایت ایزوویزیت ارائه می دهند، مشاهده می کنید.
خدمات:
مشاوره عمومی, مشکلات کودک و ...
خدمات:
بیماریهای عفونی, گوارش و کب ...
خدمات:
بیماری های داخلی, بیماریها ...
خدمات:
ویزیت تخصصی مو و پوست سر, اص ...
خدمات:
مشاوره عمومی, آلرژی و حساسیت
خدمات:
بیماریهای عفونی, گوارش و کب ...
خدمات:
بیماری های داخلی, پوست و زی ...
خدمات:
اقدام به بارداری, مشاوره عمو ...
خدمات:
مشاوره عمومی, مشاوره دارویی
همه درباره ویروس کرونای 2019 (covid_19) صحبت میکنند و هر سمتی که مینگرید، اطلاعاتی درباره ویروس و چگونگی محافظت در برابر آن منتشر شده است. دانستن واقعیت برای آمادگی مناسب و محافظت از خود و عزیزانتان، اهمیت کلیدی دارد. اطلاعات نادرست در زمان بروز یک بحران سلامت، مردم را در برابر ویروس، اشاعه ترس و انگ بیماری، آسیب پذیر میسازد.
کرونا چیست؟
گروهی از ویروسها، متعلق به خانواده ویروسی "کرونا ویریده" هستند که از طریق ایجاد عفونت دستگاه تنفسی در پرندگان و پستانداران، ایجاد بیماری میکنند.
این ویروسها میتوانند عامل ایجاد برخی از انواع سرماخوردگی معمولی تا بیماریهای شدیدتری مانند سارس، مرس و کووید 19 باشند.
کرونا ویروسها در دهه 1960 کشف شدند. این ویروسها به طور طبیعی در انسانها و پرندگان و پستانداران، شیوع پیدا میکنند. با این حال تا کنون میلیونها کرونا ویروس منتقل شده به انسان کشف شده است. آخرین نوع آنها، کرونا ویروس سندروم حاد تنفسی2 (sars_cov_2) در دسامبر 2019 در شهر ووهان چین با همهگیری در انسان، شیوع پیدا کرد. شیوع این نوع کرونا ویروس، پس از مدت کوتاهی تمام جهان را درگیر کرد.
از 40 گونه مختلف خانواده کروناویروس، تا کنون 7 گونه منتقل شده به انسان کشف شده است که موجب بروز بیماریهایی همچون انواع سرماخوردگی در انسان میشود. گاهی برخی از کرونا ویروسها، به دستگاه تنفسی حمله میکنند و گاهی علائم خود را در ریه و معده افراد نمایان میکنند. علائم ویروس کرونا در ریه، معمولا در سرماخوردگیهای معمول و نوعی سرماخوردگی ترشح آور به نام پنومونیا ظاهر میشود که معمولا در بیشتر افراد با سرما خوردگی ملایمی همراه است. در این دسته 4 کرونا ویروس کشف شده است؛ اما انواع دیگری از این ویروس هستند که با علائمی شدیدتر همراه می شوند مانند سارس، مرس و کووید 19.
ویروس کرونای جدید (covid_19) چیست؟
آنچه به تازگی موجب بیماری بسیاری از مردم جهان شده است، ویروس جدیدی از خانواده کرونا ویروسهاست که به نامهای کرونا، کرونا ویروس، کووید19، covid19، ... شناخته میشود.
ویروس کووید 19 پس از ورود به دستگاه تنفسی و به خصوص ورود به ریهها، به داخل سلولهای ریه وارد شده و در آن جا تکثیر میشود و موجب تخریب این سلولها میشود.
ویروس کووید 19 ویروس بزرگ و سنگینی است؛ در نتیجه نمیتواند در هوا معلق بماند. این ویروس بیرون از بدن، نمیتوان به مدت طولانی، بیماریزا بماند. این مدت بستگی به نوع محیط دارد. در صورتی که محیط مناسب و شرایط برای ویروس مهیا باشد، می تواند تا 8 روز در خارج بدن فعال بماند.
نحوه سرایت کرونا (covid_19)
آنچه این ویروس را از نسلهای قبلی ویروس کرونا متمایز کرده است، قابلیت سرایت زیاد آن است. این ویروس می توان از طریق ترشحات دستگاه تنفسی، به محیط منتقل شود و به افراد دیگر سرایت کند. به این صورت که در اثر تاثیر ویروس بر دستگاه تنفسی، بدن برای بیرون کردن عامل بیماریزا، واکنشهای عطسه و سرفه را فعال میکند. عطسهها و سرفهها، ترشحات دستگاه تنفسی را که دارای ویروس هستند، در محیط پخش میکنند. از این طریق، کرونا ویروسها، مانند سرماخوردگی و ... به دیگران منتقل میشوند.
علائم کرونا (covid_19)
اکثر موارد ابتلا به کرونا، خفیف است اما خفیف به معنای بدون علامت نیست. اکثر افراد مبتلا به کووید 19 دچار تب و سرفه میشوند اما سایر علائم بسته به شدت بیماری متغیر است.
افراد با علائم کرونا باید تا زمانی که علائم برطرف نشده، در خانه بمانند. کسانی که علامت ندارند اما با افراد دارای علائم، تماس داشته اند نیز باید در خانه بمانند.
افرادی که علائم خفیف دارند یا اصلا علامتی از خود نشان نمی دهند، می توانند ناقل ویروس باشند.
شاید کووید 19 در یک نفر فقط منجر به سرفه های خفیف شود ولی در دیگری، عوارض شدیدتری به همراه داشته باشد.
کرونا بدون علامت یا خاموش
بعضی از افراد مبتلا به کووید 19 بدون علامت هستند. یعنی هیچ علامت بارزی از کرونا یا علائم مربوط به آن مانند سرفه را از خود نشان نمیدهند.
ممکن است فرد بدون علامت، بی آن که اطلاع اشته باشد، ویروس را به دیگران انتقال میدهد.
هر فردی که آزمایش و تست کرونا داده و مثبت بوده اما علائمی ندارد، باید فاصله گذاری را رعایت کند. این فرد باید در فضاهای عمومی، که رعایت فاصلهگذاری اجتماعی در آن دشوار است، ماسک بزند.
علائم خفیف تا متوسط کرونا
تفاوت میان علائم ضعیف و متوسط کرونا، به درجه علامت بستگی دارد و درمان در این وضعیت کم وبیش یکسان است. شایع ترین علائم کرونای خفیف تا متوسط عبارتند از:
- تب: اکثر افراد مبتلا به کرونا دچار تب میشوند. در موارد خفیف تا متوسط، افراد معمولا تا 38 درجه تب میکنند.
- خستگی: ممکن است بعضی از افراد، انرژی کمتری داشته باشند یا به خواب بیشتری احتیاج پیدا کنند.
- سرفه: سرفه معمولا خشک است اما همیشه اینطور نیست.
سایر علائم کرونا عبارتند از:
- گلودرد
- سردرد
- گرفتگی بینی
- ناخوشی
- درد عضلانی
- مشکلات گوارشی مانند اسهال، تهوع یا استفراغ
- بیاشتهایی
موارد شدید کرونا
علائم موارد شدید کووید 19 شامل موارد زیر است:
- تب بالای 38 درجه
- اختلال در تنفس
- کبودی صورت و لب
- احساس درد یا فشار مداوم در قفسه سینه
- بروز گیجی
- حتی وقتی دیگران سعی میکنند فرد بیمار را بیدار کنند، به سختی بیدار میشود.
موارد بحرانی کرونا
افرادی که دچار کرونای حاد میشوند، در کنار علائم شدیدی که در بالا به آن اشاره شد، احتمالا موارد زیر را تجربه میکنند:
- ضعیف شدن نبض
- سرد شدن دست و پاها
- برای تداوم عملکرد اندامها و حیات، به درمان پزشکی نیاز پیدا میکنند.
همچنین ممکن است موارد بحرانی کرونا منجر به بیماریهای زیر شود
سپسیس:
نوعی عفونت سیستمی است که وقتی سیستم بدن بیش از حد به پاتوژنها واکنش نشان میدهد، اتفاق میافتد و تاثیر آن مرگبار اشت.
نارسایی تنفسی:
زمانی که آسیب ریوی آنقدر شدید باشد که ریه بدون دستگاه نتواند به عملکرد خود ادامه دهد، این وضعیت رخ میدهد.
نارسایی عضو:
این وضعیت خطرناک، زمانی اتفاق میافتد که یک یا چند عضو بدن، دیگر به درستی کار نکند.
بعضی از افراد، اغلب قبل از بروز سایر علائم، از تغییر در حس بویایی و چشایی خود خبر داده اند. گاهی چشایی و بویایی خود را از دست میدهند.
در حالیکه ویروسهای سرماخوردگی و آنفلوانزا، تاثیر بدی روی نوزادان و کودکان دارد، اما تحقیقات پیرامون کرونا، حاکی از آن است که احتمالا کودکان، علائم خفیفی بروز میدهند یا اصلا دچار علائم نمیشوند.
بعضی از بیماریهای خاص، خطر مرگ یا علائم بحرانی کرونا را افزایش میدهد.
این موارد عبارتند از:
- داشتن سن بالا (سالمندان)
- بیماریهای قلبی
- دیابت
- بیماری مزمن تنفسی مانند بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD)
- فشار خون بالا
- سرطان
دوران نهفتگی کرونا
افراد مبتلا به کرونا، از 2 تا 14 روز هیچ علامتی را در بدن خود احساس نمیکنند. این مدت را دوران نهفتگی مینامند. طولانی بودن نهفتگی، دلیل دیگر دشواری برای جلوگیری از همهگیر شدن این بیماری است؛ زیرا برای تشخیص اینکه فرد دچار بیماری شده یا خیر، باید او را به مدت 14 روز قرنطینه کرد که در صورت زیاد شدن تعداد افراد مشکوک، دشواریهای بسیاری را ایجاد خواهد کرد.
چگونه بدن در برابر ویروسها مبارزه میکند؟
بدن ما به طور طبیعی دارای سلولهای گلبول سفید در خون، برای مبارزه با عوامل بیماریزا است. دو گروه از گلبولهای سفید، در برابر ویروسها مبارزه میکنند.
گروه اول، ماکروفاژها هستند که ذرات ناشناس داخل خون و بدن را میخورند و از بین میبرند.
دسته دیگر، سلولهای B هستند که پادتن یا آنتیبادیها را تولید میکنند. پادتنها موادی هستند که میتوانند به پوشش ویروسها چسبیده و آنها را از کار بیندازند.
بنابراین بدن ما به صورت طبیعی در برابر ویروسها دارای ساختار دفاعی است. در صورتی که ویروس به بدن وارد شود و گلبولهای B توانسته باشند آن را شناسایی کرده و پادتن ضد آن را تولید کنند، دیگر بدن در برابر آن مقاوم میشود.
بدن ما به صورت طبیعی میتواند در برابر اکثر ویروسهای کرونا و از جمله ویروس جدید COVID 19 مقاومت کند. اما اگر فرد دارای مشکل تنفسی و یا بیماریهای دستگاه دفاعی بدن باشد، به دلیل عدم آمادگی بدن در برابر ویروسها، ویروس کرونا میتواند تخریب سلولهای ریه را به مرز خطرناکی رسانده و موجب مرگ بیمار شود.
به همین دلیل این ویروس قدرت کشندگی بالایی ندارد اما به دلیل سرعت و قدرت سرایت بالا، می تواند افراد زیادی را مبتلا نماید.
راههای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا
- افراد بیمار حتما از ماسک استفاده نمایند زیرا ماسک مانع از انتشار قطرات دستگاه تنفسی و ویروس میشود و احتمال بیمار شدن افراد پیرامون شخص بیمار را کاهش میدهد.
- به دلیل سنگین بودن ویروس کرونا، این ویروس نمیتواند مسافت زیادی را در هوا معلق بماند؛ بنابراین پیشنهاد میشود از افراد بیمار یا مشکوک و حتی افراد به ظاهر سالم، حدود یک متر و نیم تا دو متر فاصله بگیرید تا در اثر عطسه یا سرفه ناگهانی آنها، ویروس به شما منتقل نشود.
- به اندازه معقول، دست ها را بشویید؛ زیرا استفاده بیش از حد از مواد شوینده و ضدعفونی کننده، میتواند موجب ضعف سیستم ایمنی و بروز مشکلات بیشتری شود.
- از شرکت در اجتماعات تا حد ممکن خودداری کنید و در صورتی که مجبور به شرکت در اجتماعات شدید، حتما از ماسک استفاده کنید.
- از روبوسی با دوستان و نزدیکان خودداری کنید؛ زیرا میتواند موجب انتقال ویروس شود.
- از طریق تلفن یا اینترنت با پزشک در ارتباط باشید تا مشخص شود آیا با توجه به علائم، به مراقبت پزشکی احتیاج دارید یا خیر.
- اگر علائم شدیدتر شد حتما تحت مراقبت و درمان فوری پزشکی قرار بگیرید.
ویروس SARS-COV-2 ویروس جدیدی است و پزشکان هر روز اطلاعات جدیدی از آن به دست میآورند؛ زیرا هر بار ویروس دچار جهش میشود و سویههای جدیدی از کووید 19 ظهور میکند.
موارد کووید 19 از بدون علامت تا بحرانی، متغیر است و در برخی از موارد منجر به نارسایی عضو و مرگ میشود.
تا زمانی که اطلاعات بیشتر در مورد این بیماری به دست بیاید و درمان قطعی آن در اختیار همگان قرار گیرد، امنترین راه این است که تماسهای اجتماعی را به حداقل برسانیم و تا جای ممکن فاصله معقول را رعایت کنیم.
چه زمانی برای کرونا به پزشک مراجعه کنیم؟
هنگام بروز هر نوع علائم تنفسی حتی علائم مشابه حساسیت فصلی و سرماخوردگی ساده مانند آبریزش بینی، گلو درد، عطسه، سرفه و... تا زمان اتمام همهگیری، اولین شک باید به کرونا باشد و مراعاتهای معقول انجام شود.
اما حتما برای همین علائم ساده هم با پزشک مشورت کنید تا همه موارد را بررسی کند و قبل از شدیدتر شدن بیماری، درمان لازم را آغاز کند.
به علت اهمیت بیماری کرونا، سایت ایزوویزیت مشاوره درمان کرونا را به صورت خارج از نوبت انجام میدهد تا هر چه سریع تر بتوان به بیماران کرونایی خدمات مناسب را ارائه داد.
این سرویس مخصوص مشاوره برای درمان کرونا یا عارضههای مشابه میباشد، با توجه به فوریت درمان این بیماری تا حد امکان درخواستهای این سرویس خارج از نوبت، در اولین فرصت پاسخ داده خواهند شد اما باید دقت داشته باشید این سرویس به هیچ وجه برای موارد اورژانسی نیست ( در موارد اورژانسی باید حضورا به مراکز درمانی مراجعه شود )
همچنین درمان برای عوارض بعد کرونا شامل ریزش مو، ضعف بدن، کم شدن حافظه، از دست دادن حس بویایی و چشایی در این سرویس ارائه میشود.
کرونا چیست؟
علائم کرونا چیست؟
سرفه
خستگی
گلودرد
گرفتگی بینی
ناخوشی
درد عضلانی
مشکلات گوارشی مانند اسهال، تهوع یا استفراغ
بیاشتهایی
از دست دادن حس چشایی و بویایی
اختلال در تنفس
تنگی نفس
درد قفسه سینه
چه زمانی برای کرونا به پزشک مراجعه کنیم؟
آیا حس بویایی و چشایی که در اثر کرونا از بین رفته،بر می گرده؟
آیا ریزش موی بعد از کرونا درمان میشه؟
آیا برای ویزیت مشاوره ی درمان کرونا باید مانند دیگر خدمات سایت، در صف انتظار بمانیم؟
آیا در این صفحه،برای درمان کرونا، داروهای گیاهی تجویز میشه؟
سلام روژین عزیز.پیشنهاد می کنم ویزیت آنلاین با متخصص طب سنتی بگیرید تا داروی مناسب براتون تجویز بشه و راهکارهای لازم توصیه بشه.
سلام حبیبه عزیز.ویزیت آنلاین با متخصص طب سنتی ، دکتر پریسا علیمی بگیربد.
سلام. مقطر پارسی طب ۱۱ در کنار تقویت عمومی بدن و استراحت از بهترین داروها برای درمان و حتی پیشگیری از کروناست.
دوست عزیز بعضی پزشک ها نوبت دهیشون طولانی مدت هست بخاطر مراجعین زیاد. اگر زمان بندی براتون مهم هست با پشتیبانی هماهنگ کنید تا با پزشکی که وقت آزادتری داره ویزیت بشین
پشتیبانی هر روز از ساعت 15-9 تلفنی پاسخگو هست.در بقیه ساعات هم در واتس آپ یا تلگرام پیام بذارین
طوریکه یهو بدنم بی حال میشه و دچار سر گیجه میشم و مخصوصا از صبح تا ظهر طوری که به کارای روزمره نمیتونم برسم ممنون اگه منو راهنمایی کنید
سلام روژین عزیز.بهتره با یکی از پزشکان متخصص طب سنتی ویزیت آنلاین بگیرید تا داروی و مقطرهای مناسب براتون تجویز بشه.
سلام و وقت بخیر
پیشنهاد می کنم برای برطرف شدن مشکلتون یک مشاوره با یکی از پزشکان در همین صفحه انجام بدین
در غیر اینصورت مقطر پارسی طب 11 رو تهیه کنید و طبق دستور مصرف کنید
با سلام. پس از اتمام دوره بستری ، براشون درخواست اصلاح مزاج ثبت کنید.
برج ۶سال گذشته به کرونا دلتا دچار شدم بعداز چن ماه هنوز هم نفس تنگی و سرفه دارم علت چیست
سلام و با تشکر از شما.
عوارض بعد از کرونا تا مدتها ادامه دار هست.با یکی از پزشکان همین صفحه ویزیت بگیرین تا راهنماییتون کنن.
سلام. از گزینه ی اصلاح مزاج کمک بگیرید تا علت این بیماری مشخص و کنترل بشه.
سلام. مشاوره ی اصلاح مزاج بگیرید.
سلام.بعید به نظر میاد.چون کرونا زمانی ریزش مو میده که باعث ضعف بدن و ... بشه.ریزش مو میتونه دلایل بسیار زیادی داشته باشه از جمله بهم ریختن هورمون ها و...
سلام.بله شکر خدا قابل کنترل و برگشت هست.از همین صفحه با یکی از پزشکان ویزیت بگیرید تا راهنماییتون کنند.
سلام.با یکی از پزشکان همین صفحه ویزیت بگیرید و شرح حال کامل بدین و به سوالات بادقت پاسخ بدین تا پزشک کمکتون کنه.سلامت باشید
سلام.میتونید یک مشاوره ی کرونا بگیرید تا پزشک راهنماییتون کنن.یا یک مشاوره ی عمومی با خانم دکتر خوش قامت بگیرید تا با بررسی دقیق شرایط شما،راه مناسب رو در اختیارتون قرار بدن.سلامت باشید
سلام.دلایل بسیار زیادی برای ریزش مو وجود داره.چه داخلی و چه خارجی.ابتدا باید علت ریزش پیدا بشه تا داروی مناسب براش تجویز بشه.مسلما برای پیدا کردن علت ریزش،پزشک باید سوالات متعددی ازتون بپرسه تا دقیق متوجه مشکل بشه.
میتونید از سرویس اصلاح مزاج استفاده کنین تا ریشه مشکلتون مشخص و ان شاء الله درمان بشه.
سلام.منظورتون اینه که آیا یائسگی زودرس باعث ریزش مو میشه؟اگه سوالتون اینه،بله ربط داره.با بهم ریختن هورمونها احتمال ریزش مو وجود داره.
سلام.ان شاء الله که بتونیم کمکی بکنیم
داروهای موضعی برای مشکل شما چندان موثر نیست.لزوما باید از درمان داخلی استفاده کنید.
بدین منظور از سرویس اصلاح مزاج استفاده کنید.