ایزو ویزیتمشاوره آنلاین با بهترین دکترها و متخصصان

دکتر محمد سبحانی فوق تخصص کبد و گوارش

دکتر محمد سبحانی

فوق تخصص کبد و گوارش کد نظام پزشکی: 51013
تعداد نظرات (24)

دکتر محمد سبحانی , متخصص نوزادان و کودکان از دانشگاه علوم پزشکی شیراز و فوق تخصص گوارش, کبد, تغذیه و رشد کودکان از دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان از سال 87 با حدود ده سال سابقه میباشند.
با تجربه بالا در درمان بیماریهای گوارشی و تغذیه ای کودکان و اختلالات رشد و مشکلات کبدی
انجام آندوسکوپی و کولونوسکوپی کودکان با بیهوشی و در شرایط ایده آل و بدون درد و ناراحتی

لطفا اگر از قبل دکتر محمد سبحانی را میشناسید، نظر و امتیاز خود را اینجا ثبت نمایید:
برای شروع ویزیت با پزشک یکی از خدمات زیر را انتخاب نمایید:
نظر/سوال خود را وارد نمایید:
نظرات کاربران
کاربر مهمان 1400-02-08
Blood Biochemistry Continue
18 Male: up to 37
Female: up to 31
AST (SGOT) U/L
16 male: up to 42
Female: up to 32
ALT (SGPT) U/L
295 Adults : 100-290
Children: 180-1200
Alkaline Phosphatase U/L
Protein 7.1 gr/dl 6.6 - 8.3
Albumin 4.1 g/dL 3.5 -5.2
Total Iron Binding Capacity 330 mcg/dl 230-440
94 Male:40-168
Female:30-160
Serum Iron mcg/dl
Transferrin saturation 28 % 20 - 50 %
Serology
Test Result Risk Unit Reference Range
Negative Positive : More than or Equal to 6
Negative : Less than 6
CRP mg/L
Immunology
Test Result Risk Unit Reference Range
0.5 Negative: < 0.8
Borderline: 0.8-1.2
Positive: > 1.2
@ANA(ELISA) U/mL
Weakly positive (1:160) negative <1:80
weakly positive : 1:80-1:160
positive >=1:320
ANA (IFA on Hep-2 cells)(*1) Titer
Anti Mitochondrial Ab (IFA) Positive(1:40) Titer Positive >=1:20
Anti Smooth Muscle Ab (IFA) Negative Titer Positive >=1:20
(*1)ANA pattern : coarse granular cytoplasmic staining
Hormone
Test Result Risk Unit Reference Range
Ferritin (CMIA) 39.05 ng/mL 4.63 - 204
1.21 Men and Nonpregnant
women < 10.0
AFP ( ELFA ) IU/mL
ادامه اس
مفید بود؟
عضو سایت 1400-01-03
سلام
تشخیص خوب بود، سرعت پاسخگویی نسبتا رضایت بخش بود .
مفید بود؟
کاربر مهمان 1399-12-22
سلام پسرم چندین وقت هست عدم احساس دفع داره و درد در ناحیه بالای ناف،انواع ازمایش،کولونوسگپی،اندسکوپی،سونو انجام دادیم،همه سالم بوده،دکتر طب سنتی بهمون گفته سودا و سردی روده،از محصولات فوراور استفاده کردیم،خصوصا الویه ورای فور اور،خیلی خوب بوده ولی هنوز خوب نشده،چه دستور میدهید
مفید بود؟

سلام،یک درخواست مشاوره اصلاح مزاج با پزشکان ما ثبت نمائید تا با بررسی های لازم و پاسخ های شما بهترین شکل راهنمایی دریافت نمائید

مفید بود؟
کاربر مهمان 1399-12-15
باسلام اینجانب درتاریخ 1399/12/14 آزمایش سونگرافی کبددادم ودرآزمایش خال کبد برایم نشان داده شده است لطفا راهنمائی بفرمائید
باتشکر
مفید بود؟
عضو سایت 1399-12-12
ممنون
خیلی خوب بود و همه موارد را پاسخگو بودند
مفید بود؟
عضو سایت 1399-12-07
خیلی ممنون از راهنمایی شما
مفید بود؟
کاربر مهمان 1399-11-24
من سوزش سر دل معده دارم وهم درد خیلی زیاد دارم میزنه به پشتم خیلی اذیت میکشم هیچی نمتوانم بخورم باید چکار کنم ممنونم راهنمای کنید
مفید بود؟
سلام
یک درخواست مشاوره عمومی در همین سرویس بدید تا با بررسی های لازم پاسخ مناسبی دریافت نمائید
مفید بود؟
عضو سایت 1399-11-19
ممنون از پزشک محترم
مفید بود؟
کاربر مهمان 1399-11-16
سلام شوهرم من سیروزکبدی داره 25درصدکبدکاره میکنه واریس مری داره وگفتن براپیونداسمش تولیسته فقط خیلی خارش بدن اذیتش میکنه چه دارویی بایداستفاده کنه ممنون
مفید بود؟
سلام
یک درخواست مشاوره در سرویس گوارش و کبد بدید تا با بررسی های لازم پاسخ مناسبی دریافت نمائید
مفید بود؟
عضو سایت 1399-11-05
پاسخگویی خوب بود خیلی ممنونم
مفید بود؟
عضو سایت 1399-10-07
با تشکر از پیگیری و پاسخ گویی خوبشون
مفید بود؟
عضو سایت 1399-10-01
با عرض سلام و‌وقت بخیر
مادرم ازمایش کامل و سونو کبد انجام دادن گرید۱ نوشته دارن، برای ویزیت کدوم‌گزینه رو‌باید انتخاب کنیم؟ مشاوره عمومی یا گوارش و کبد؟
مفید بود؟
سلام،میتونید از مشاوره کبد و گوارش استفاده نمائید
مفید بود؟
کاربر مهمان 1399-09-26
سلام وقتتون بخیر
من کبدم گرید ۲ هستش میخواستم بدونم برای ترمیم کبد شما رژیم غذایی کامل میدهید ؟؟؟؟
مفید بود؟
پزشک برای شما یک سری پرهیزات و رعایات غذایی ارسال میکنند
مفید بود؟
سلام بله
مفید بود؟
کاربر مهمان 1399-09-22
با سلام و عرض ادب ازمایش alt 164 و ast 60 میباشد .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چه کار کنم واکسن هپاتیت چندین سال پیش زدم وزنم ۷۵ و چاق نیستم ورزش میکنم والکل و سیگار مصرف نمیکنم سن ۳۵ سال .سپاس..
مفید بود؟
با سلام، یک مشاوره عمومی با پزشک ثبت کنید تا کامل و جامع راهنماییتون کنه
مفید بود؟
سلام . باید بررسی کامل کبدی سونو و آزمایشهای چربی انجام بشه
مفید بود؟
عضو سایت 1399-09-16
با تشکر فراوان از آقای دکتر
مفید بود؟
عضو سایت 1399-09-10
پاسخگویی بسیار سریع و جامع بود متشکرم
مفید بود؟
عضو سایت 1399-09-05
باحوصله جواب میدن فقط کمی مختصر پاسخ میدن ولی بازم خوب بودن
مفید بود؟
عضو سایت 1399-09-02
ممنون از وقتی که برام‌گزاشتن و با حوصله جواب دادن ممنون🥰
مفید بود؟
عضو سایت 1399-08-25
سلام من آزمایش کلی چکاپ بدن دادم گفتند هپاتیت سی دارم و آزمایش انتی بادی دادم منفی شد گفتند شاید ازمایشت اشتباه شده سونوگرافی هم دادم گفتند کمی کبد چرب دارم و گفتند تری گلیسیرین خون بالاست خیلی به خاطر کرونا پیگیری نکردم چه کاری باید به نظر شما انجام بدم؟
مفید بود؟
سلام خانم بیسجردی .
برای اینکه پاسخ کامل بگیرید باید با دکتر سبحانی یک ویزیت ثبت کنید و شرح حال کامل و نتیجه ازمایش و .... رو براشون ارسال کنید تا دقیق بتونن به شما مشاوره بدن.
مفید بود؟
برای تشخیص قطعی باید PCR برای هپاتیت سی انجام بشه
مفید بود؟
عضو سایت 1399-08-07
ببخشید من عمل بای پس کلاسیک انجام دادم الان ۲ سالگذشته اما هنوز خوردن غذا برام سخته و حس میکنم وسط زیر سینم گیر میکنه و حالمو خراب میکنه و همچنین داخل شکمم خیلی صدا میده انگار لوله اب هستش میشه راهنمایی کنید چکار کنم
مفید بود؟
سلام
برای پاسخ به این سوالتون نیاز به شرح حال کامل از جانب شما هست که برای این کار یک مشاوره گوارش و کبد با دکتر سبحانی فوق تخصص گوارش و کبد ثبت کنید
مفید بود؟
سلام. باید یک عکس رنگی مری و معده براتون انجام بشه
مفید بود؟
عضو سایت 1399-07-21
خسته نباشید
مفید بود؟
عضو سایت 1399-06-19
تشکر فراوان از پاسخگویی سریع و با حوصله آقای دکتر
مفید بود؟
عضو سایت 1399-05-09
از نظر اخلاقی فوق‌العاده و خیلی باحوصله جواب دادن
مفید بود؟
عضو سایت 1399-05-08
بسیار با اخلاق و دقیق
مفید بود؟

© تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت به ایزو ویزیت تعلق دارد.