متخصص روانپزشک
قرص آلپرازولام 0/5 میلی گرمی
آلپرازولام در کنترل اختلالات اضطراب برای تسکین کوتاه مدت علائم اضطراب مصرف میشود. این دارو به عنوان داروی کمکی در درمان اضطراب همراه با افسردگی روانی همچنین در درمان اختلالات پانیک مصرف میشود.
مکانیسم اثر:
این دارو احتمالا روی مواد شیمیایی موجود در مغز که تعادل آن ها در افراد مضطرب بهم خورده است، اثر می گذارد.
این دارو دهها سال است که تجویز میشود و میزان موفقیت بالایی در درمان اضطراب شدید و حملات هراس داشته است. با این حال قرص آلپرازولام تنها برای کمک به مدیریت علائم اضطراب در کوتاه مدت تجویز میشود. بنابراین از این دارو به عنوان گزینه درمانی اصلی استفاده نمیشود، بلکه به عنوان مکملی در کنار روشهای درمانی دیگر، بیشترین تاثیر را خواهد داشت.
برای درمان مشکلاتی مانند افسردگی و اضطراب میتوانید از سرویس افسردگی و مشکلات روحی روانی استفاده کنید.
اگر پزشک برای شما قرص آلپرازولام تجویز کرده است، هدف او درمان علائم و نشانههای بیماری شما است. این دارو برای درمان قطعی و کامل تجویز نمیشود، بلکه یک راه حل کوتاه مدت برای درمان اضطراب در شرایط خاص شما تجویز شده است. آلپرازولام به طور کامل اختلال اضطراب را درمان نمیکند، در عوض به کاهش علائم کمک میکند تا روند درمان اصلی مانند رواندرمانی را برای بیمار آسانتر کند.
موارد مصرف
- درمان اضطراب
- درمان افسردگی
- درمان اختلال خواب
- در دمان اختلالات ترس
موارد منع مصرف
در موارد زیر از مصرف آلپرازولام خودداری کنید
- در دوران بارداری و شیردهی
- سابقه حساسیت به آلپرازولام یا سایر بنزودیازپینها، رنگها و مواد محافظ
- گلوکوم با زاویه بسته
- مصرف داروهای ایتراکونازول و کتوکونازول به طور همزمان
مقدار مصرف
مقدار مصرف را پزشک مشخص میکند. ولی مقدار معمول مصرف دارو به شرح زیر میباشد
بزرگسالان برای اضطراب
دوز 0.25-0.5 سه بار در روز
اختلالات پانیک و افسردگی: دوز 0.5، سه بار در روز
عوارض جانبی
- لرزش
- حالت تهوع
- تشنج
- ترمور زیر پوستی
- تاری دید
تداخلات دارویی
در صورت مصرف داروهای زیر حتما پزشک خود را مطلع کنید.
- سایمتیدین
- دیگوکسین
- فلووکسامین
- نفازودون
- داروهای ضد ایدز مانند ریتوناویر، فلوکونازول و وریکونازول
دقت کنید
- به علت احتمال ایجاد وابستگی، این دارو فقط با تجویز پزشک مصرف شود.
- از مصرف الکل در حین مصرف این دارو خودداری کنید.
- اثر آرام بخشی این دارو در افراد مسن طولانی تر است؛ لذا حوادثی مثل زمین خوردن در این دسته افراد بسیار محتمل است.
- این دارو می تواند هوشیاری شما را تحت تاثیر قرار دهد؛ در هنگام رانندگی و کارهایی که نیاز به هوشیاری دارند، احتیاط کنید.
- در صورت کم شدن اثربخشی دارو حتما پزشک خود را مطلع کنید.
- از قطع کردن ناگهانی دارو خودداری کنید.
- گریپ فروت می تواند با این دارو تداخل کند؛ لذا در رابطه با مصرف این میوه با پزشک خود مشورت کنید.
نوع و دوز مصرفی دارو با توجه به شرایط شما تجویز میشود. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به مصرف دارو نکنید.
قرص ملاتونین ۳ میلی گرم
موارد مصرف
ژل موضعی لیدوکائین
موارد مصرف
قرص آسنترا 50 میلی گرم
موارد مصرف
کپسول داکسپین 25 میلی گرم
موارد مصرف
قرص کلردیازپوکساید ۵ میلی گرم
موارد مصرف
کپسول فلوکستین ۲۰ میلی گرم
موارد مصرف
کپسول داکسپین 10 میلی گرم
موارد مصرف
سوالات متداول
آیا مصرف قرص آلپرازولام باعث ریزش مو میشود؟
قرص آلپرازولام برای چیست؟
عوارض قرص آلپرازولام برای بزرگسالان چیست؟
آیا قرص آلپروزولام مرفین دارد؟
متخصص روانپزشک
وقتتون بخیر
خیلی خوبه که برای مشکلتون قدم برداشتید تا به صورت علمی حلش کنین. وقتی یک شب خواب خوبی نداریم، طبیعی هست که ذهن ما به سمت نگرانی درباره شبهای بعدی بره. این نگرانی میتونه باعث بشه مغزتون حتی در لحظات خوابآلودگی هم نتونه آروم بشه و وارد چرخهای بشید که بهش میگن اضطراب مربوط به خواب . هرچه بیشتر به باید بخوابم فکر کنید، ذهنتون بیشتر مقاومت میکنه و خوابیدن سختتر میشه.
در مورد آلپرازولام، در حد چند روز براتون تجویز شده که چرخه خواب و بیداریتون که دچار مشکل شده شکسته بشه و مصرف بیشتر توصیه نمی شه. چون باعث وابستگی میشه.
نگرانیتون در مورد بارداری خیلی قابل درکه. وقتی قصد بارداری دارید، منطقیه که بخواید از مصرف داروهایی که ممکنه روی سلامت جنین تاثیر بذارن، دوری کنید. برای همین این موضوع رو صادقانه با پزشکتون در میون بذارید. در بسیاری از موارد، پزشک بعد از بررسی شرایط شما، برنامهای جایگزین برای مدیریت اضطراب و بیخوابی پیشنهاد میده که با بارداری سازگار باشه. حتی بسیاری از داروها هست که در بارداری میشه تجویز کرد.
آیا بدون دارو میشه از پانیک و استرس رها شد؟
بله،در مواردی که شدید نباشه میشه. تکنیکها و تمرینهای زیادی وجود داره که میتونه بهتون کمک کنه تا اضطراب و استرستون رو مدیریت کنید. مثلاً:
تکنیکهای آرامسازی: مثل تنفس عمیق یا شل کردن عضلات.
تمرینهای تمرکز بر لحظه حال: مثل تمرین توجه به صداها یا حس بدنتون برای آرام کردن ذهن.
تنظیم ساعت خواب: مثلاً هر شب در یک ساعت مشخص بخوابید، از چرت روزانه دوری کنید و یک روتین آرامشبخش قبل خواب داشته باشید
البته توصیه می کنم از یک رواندرمانگر شناختی رفتاری برای درمان غیردارویی کمک بگیرین.
هر شب قبل از خواب، ۱۰ دقیقه تکنیک تنفس عمیق یا اسکن بدن رو انجام بدید.
از محرکهایی مثل کافئین و استفاده زیاد از موبایل قبل از خواب دوری کنید.
حتماً درباره نگرانیهای بارداریتون با پزشکتون مشورت کنید تا خیالتون راحتتر بشه.
از متخصصان روانپزشک مشاوره آنلاین و ویزیت آنلاین متنی دریافت کنید.
انشالله همیشه سلامت باشید
سلام فاطمه عزیز. باید با دکترشون برای تغییر دوز دارو مشورت کنید.
سلام کاربر عزیز. بهتره یه آزمایش خون بدید و میزان ویتامین های گروه ب بدنتون سنجیده بشه. همچنین از نظر کم خونی بررسی بشید.
من اهل افغانستانم و سنم ۲۰ سال میباشد اضطراب و افسردگی دارم همچنان تاری دید تپش قلب همزمان نیز برای بهبود یافتن از این مریضی دوز مصرفی قرص آلپرازولام را برای تعیین کنید روزمره نصف آلپرازولام 0,5mg از طرف صبح و نصف دیگه اش را قبل از خواب مصرف میکنم و تا حدی احساس آرامش میکنم آیا میشه معلومات دقیق تری را برای من توضیح دهید تشکر.
سلام کاربر عزیز. شما نیاز به داروهای دیگری دارید که با مشاوره با روانپزشک باید دارو و دوز مناسبش برای شما تعیین بشه. ویزیت آنلاین با روانپزشک بگیرید تا داروهای لازم را تجویز کنند.
سلام کاربر عزیز. مراجعه حضوری به روانپزشک داشته باشید ویا از نزدیکانتون بخواید براتون واریزی را انجام بدند.
نه تداخلی ندارند
اما بهتره برای اضطراب و بی خوابی ناشی از اون مجدد با پزشک متخصص تون مشورت کنید و به جای الپرازولام، برای خوابتون از مکمل های ملاتونین استفاده کنید.
سلام سالار عزیز.برای تجویز بهترین داروی خواب و تعیین دوز با توجه به شرایط شما ، ویزیت آنلاین با روانپزشک بگیرید.
مشکلی که دارم و آزار دهنده است مزه دهانم میباشد صبح ها که بیدار میشم مزه دهانم شیرین هستش طوری که واقعا آزار دهنده است با این توضیح که با بیماریهای زیادی مواجه میباشم دیابت که روزانه ۱۲۰ واحد انسولین تزریق میکنم و علاوه بر انسولین قرص متفورمین ۱۰۰۰ روزی دو بار و گلورنتا ۱۰/۵موقع خواب برای دیابت ،لئوتیروکسین برای کم کاری تیروئید ،والزومبکس ۵/۱۶۰برای فشار خون ،پردنیزولون ،استئوکینون ،فولیک اسید ،هیدروکسی کلروکین،ابوترکس برای رماتیسم مفصلی و آتورواستاتین برای تری گلیسرین مصرف میکنم ،با این حال عرض کردم با این مشکلات میسازم اما مزه دهانم واقعا زندگی را برام سخت کرده لطفاً راهنمایی ام کنید ،ضمنا بارها به دکترم گفته ام متاسفانه درمان نشده ام
با سپاس فراوان
سلام خلیل عزیز.دیابت یکی از مواردیه که باعث شیرین شدن مزه دهان میشه. داشتن سبک زندگی سالم و رژیم غذایی سالم بسیار مهمه. ویزیت آنلاین با دکتر علیمی بگیرید.
بنده بیمار دیابتی انسولینی ،فشار خون ،کم کاری تیروئید و رماتیسم مفصلی میباشم ،با توجه به اینکه شبها بی خوابی داشتم مصرف آلپرازولام ۵/ را شروع کردم و حدود هفت سالی است که هرشب دو ساعت قبل از خواب یک قرص مصرف میکنم حتی مدتی است مصرف قرص را به نیم قرص کاهش داده ام متاسفانه با توجه به بیماریهایی که دارم روزانه بیش از ده نوع قرص مصرف میکنم لذا درخواستی از محضرتان داشتم راهنمایی ام بفرمایید اولا چطور نسبت به حذف مصرف اقدام کنم دوما آیا مصرفی که عرض کردم ۲۴ ساعت یک قرص نیم که آنهم به نصف کاهش یافته خطرناک است یا نه ؟ سپاس از حسن توجهتان 🙏🙏🙏🙏
سلام خلیل عزیز. دوز دارو را باید در طول هفته و بعد ماه کم کنید. برای راهنمایی در مورد دوز صحیح مصرف تا قطع کامل ویزیت آنلاین با روانپزشک بگیرید.
توصیه میکنم با مراجعه به روانپزشک مصرف این دارو را طبق دستور روانپزشک بر اساس برنامهریزی ایشان مدیریت کنید
سلام علی اکبر عزیز.با توجه به سنتون بهتره با هم مصرف نکنید.و برای بی خوابی داروهای مناسبتری نسبت به آلپرازولام هست. ویزیت آنلاین با روانپزشک برای تجویز داروی مناسب با شرایطتون بگیرید.
سلام کاربر عزیز.بستگی به شرایط بدنی و سن و دوز دارو داره. ویزیت آنلاین با داروساز بگیرید تا کامل و درست راهنماییتون کنند.
سلام حامد عزیز.سن بیمار و زمان انجام عمل و داروهای مصرفی و فشار خون و فاکتورهای دیگری برای تشخیص اینکه دارو برای بیمار مناسب هست یا نه مهمه. ویزیت آنلاین با متخصص قلب وعروق بگیرید و با پزشک مشورت کنید.
برادر من معتاد هست و الان در حال حاضر داره متادون مصرف میکنه آیا مصرف کردن متادون و قرص آلپرازولام مشکل تداخل دارویی داره ممنون میشم جواب بدین
سلام نیمای عزیز.بسته به دوز مصرف متادون و آلپرازولام داره ولی در کل باعث خواب آلودگی شدید و کند شدن تنفس میشه و خطرناکه. بدون نظر پزشک مصرف نکنند. ویزیت آنلاین با روانپزشک برای تجویز داروی مناسب و تنظیم دوز مناسب بگیرید.
سلام اشکان عزیز.ویزیت آنلاین با روانپزشک بگیرید تا داروی دیگری براتون تجویز کنند.
سلام هادی عزیز.برای تجویز دارو متناسب با شرایط بدنی شما باید پزشک شرح حال کامل از شما داشته باشند. ویزیت آنلاین با روانپزشک بگیرید.
سلام کاربر عزیز.باعث افزایش فشار خون میشه.
میخواستم ببینم برای مصرف اینجور دارو ها هنوز تو این سن زود نیس؟
و اینکه اگه بخوام مشکل خوابم رو درست کنم ، باید پیش کدوم دکتر برم یا اصن باید چی کار کنم؟
برای مشکل بی خوابی، باید حتما ابتدا علت یابی بشه و بعد از اون درمان مناسب تجویز بشه. درمان مناسب می تونه یک سری توصیه ها باشه، آموزش ریلکسیشن باشه، آموزش تغذیه باشه یا اینکه دارودرمانی باشه.
در مورد دارودرمانی، بهتر است تا جایی که امکان داره از داروهایی مثل الپرازولام استفاده نکنیم مگر در موارد خاص. چرا که اولا این داروها وابستگی میده و دوما اثرات خواب اوری این داروها در چند هفته پس از مصرف منظم بسیار کاهش پیدا می کنه و فرد معمولا دوز را افزایش میده و عملا به دارو وابستگی پیدا میکنه.
پیشنهاد من به شما مراجعه به روانپزشک چه به صورت حضوری و چه آنلاین هست تا بهترین درمان براتون تجویز بشه.
سلام نهال عزیز.احتمالا به دارو حساسیت دارید.مصرف دارو را قطع کنید و ویزیت آنلاین با متخصص پوست بگیرید. در ضمن با پزشکتون برای جایگزین کردن دارو مشورت کنید.
برای اینکه بشه دارویی برای شما تجویز کرد حتماً نیاز به یک مصاحبه کامل روانپزشکی دارین
سلام یگانه عزیز.خارش پاشنه پا به علت مشکلات کبدی و دیابت هم میتونه باشه.گلوتون که میگید انگار چیزی توش گیر کرده به خاطر رفلاکس اسید معده هستش.بهتره یه تست قند خون بدید و برای معده هم میتونید ویزیت آنلاین با متخصص گوارش بگیرید.
سلام علی عزیز.ادامه مصرف یا جایگزین کردن دارو باید حتما با نظر روانپزشک باشه.ویزیت آنلاین با روانپزشک بگیرید تا با توجه به شرایط روحی شما مسیر درمان درست در نظر بگیرند.
من ۴۱ ساله هستم قرص الپرازولام ۵٪به مدت یک سال ونیم درکنار داروهای دیگه زیر نظر دکتر اعصاب وروان استفاده میکنم
ایا مصرف این قرص باعث کم شدن حافظه یا آلزایمر نمیشود؟
وقت شما بخیر
مصرف طولانی مدت قرص آلپرازولام به طور کلی توصیه نمیشود. اما در شرایطی ممکن هست پزشک متخصص اعصاب و روان(روانپزشک) برای طولانی مدت توصیه کند.
در مورد آلزایمر خیر، چنین عارضه ای ندارد.
اما ممکن هست باعث کم شدن قدرت حافظه بشود.
وقت شما بخیر
برای مشکل بی خوابی مخصوصا در سن میانسالی، بایستی حتما به صورت حضوری به روانپزشک مراجعه کنید. مصرف خودسرانه داروهای خواب آور به هیچ عنوان توصیه نمیشه. مخصوصا مصرف داروهایی که نام بردین، هر دو در سن میانسالی با ملاحظاتی همراه هست.
سلام خادم عزیز.اگر منظورتون قرص آلپرازولام هست باید بگمکه این دارو قرص خواب نیست و برای این منظور به کار نمیره.ویزیت آنلاین با متخصص طب خواب بگیرید تا داروی مناسب براتون تجویز کنند.
وقت شما بخیر
برای خواب شما چنین دارویی برای عوارضش پیشنهاد نمیشه
و از طرفی نسبت به اثر خواب آوری قرص هایی مثل آلپرازولام پس از مدت کوتاهی مقاومت ایجاد میشه و دیگه اثر خواب آوری ندارند
پیشنهاد میدم برای خوابتون به روانپزشک(آنلاین یا حضوری ) مراجعه کنین و براساس تشخیص دقیق درمانی بگیرین
تفسیر ازمایش پاتولوژی
of cream coiour soft tissues totally m 0.4*0.2*0.1 cm
sos m/1 e 100%
لطفا راهنمایی کنید
سلام محمد عزیز.ویزیت آنلاین با متخصص پاتولوژی بگیرید و تصویر جواب آزمایش را برای پزشک ارسال کنید تا راهنماییتون کنند.
حدود۵ماه پیش دکترواسم قرص آلاپرازولام۵/.تجویز کرد۲ماه بعدعلائم بیماری که همان استرس وحمله پانیک بودکمترشد البته داروهای دیگه هم باهاش میخوردم مثل نورتریپتیلین،اس سیتالوپرام هم میخوردم قرص سیتالوپرام وآلاپرازولام قطع کردم الان ۵روزه علائم مریضیم بازم برگشته میتونم بازم شروع کنم داروهاادامه بدم
سلام عسل عزیز.قطع ناگهانی این داروها عوارض داره.برای شروع مجدد داروها و تنظیم دوز دارو با پزشکتون مشورت کنید و یا ویزیت آنلاین با روانپزشک بگیرید.
سلام منای عزیز.افسردگی علائم زیادی داره و این دو علامت نشان دهنده افسردگی نیست.نیاز به بررسی قلبی و گوارشی دارید.میتونید ویزیت آنلاین با متخصص قلب وعروق و ویزیت آنلاین با متخصص گوارش در همین سایت بگیرید.
سلام علیرضای عزیز.حداقل ۴۸ ساعت قبل از آزمایش مصرف هر نوع داروی مثبت کننده اعتیاد را قطع کنید و به کارکنان آزمایشگاه اطلاع بدید که چند روز قبل دارو مصرف کرده اید.احتمال مثبت شدن تست اعتیاد در مورد شما خیلی ضعیفه.
من حدود 15 سالی هست که الپروزولام 05 شبی نصف مصرف میکنم و شده عادت ی شب نخورم نمیتونم بخوابم اشکالی نداره ادامه بدم
0
سلام کاربر عزیز.مصرف طولانی مدت داروهای سایکوتیک بدون تجویز پزشک توصیه نمیشه.ویزیت آنلاین با روانپزشک بگیرید تا پزشک راهنماییتون کنند.
آقا هستم 47 ساله مجرد
من دچار اضطراب و استرس فراگیر شدم بشدت افسرده و استرس دارم زود عصبی میشم و نسبت به سرو صدا و بو و چیزهای دیگه واکنش نشون میدم و استرس میگیرم و متاسفانه میلی جنسیم خیلی بالاست و بنا به دلایلی نمیتوانم ازدواج کنم بخاطر همین زود به زود خود ارضایی میکنم دکتر فوق تخصص واسه استرسم قرص اسنترا 50 تجویز کرد مدتی مصرف میکنم که خوشبختانه ی مقدار میل جنسیم و استرسم کمتر شده و متاسفانه قرصهام تمام شده ایا میتونم از داروخانه تهیه کنم و طولانی مدت مصرف کنم تا میل جنسیم و استرسم خیلی کمتر بشه
سپاسگزارم
سلام کاربر عزیز.مصرف طولانی مدت این دارو بدون نظارت پزشک توصیه نمیشه.با پزشکتون مشورت کنید و یا ویزیت آنلاین با روانپزشک برای ارزیابی وضعیتتون و تجویز دارو بگیرید.