ویزیت فوری با پزشک آنلاین

مشاوره دارویی

درباره کپسول فلوکستین 10 میلی گرم می‌توانید پاسخ سوال دارویی خود را از پزشک دریافت کنید.

کپسول فلوکستین 10 میلی گرم

فلوکستین با مهار اختصاصی برداشت مجدد سروتونین توسط غشای سلول عصبی پیش سیناپسی که منجر به افزایش غلظت سیناپسی آن در سیستم عصبی مرکزی می‌شود.

درخصوص نحوه صحیح مصرف دارو به این نکات توجه کنید:
۱- دارو را فقط براساس دستور پزشک مصرف نمایید. از مصرف مقادیر بیشتر، مکرر و به مدت طولانی‌تر از دستور پزشک خودداری کنید.
۲- در صورت بروز تحریکات معده‌ای، دارو را همراه با غذا مصرف نمایید.
۳- اگر این دارو را برای افسردگی مصرف می‌نمایید، علایم بهبودی ممکن است ۴ هفته یا بیشتر پس از شروع مصرف دارو ظاهر شود. همچنین به منظور جلوگیری از عود بیماری ممکن است مصرف دارو به مدت ۶ ماه یا بیشتر ضروری باشد. اگر این دارو را برای وسواس مصرف می‌نمایید، علایم بهبودی ممکن است ۵ هفته یا بیشتر پس از شروع مصرف دارو ظاهر شود. در طی این مدت پیشرفت درمان باید توسط پزشک معالج کنترل گردد.
۴- اگر این دارو را برای پرخوری عصبی مصرف می‌نمایید، علایم بهبودی ممکن است یک هفته پس از شروع مصرف دارو ظاهر شود. اگر چه جهت بهبودی کامل ممکن است به ۴ هفته یا بیشتر وقت نیاز باشد.
۵- در صورت فراموش نمودن مصرف یک نوبت از دارو، آن نوبت را مصرف ننموده و برنامه عادی خود را ادامه دهید. از دو برابر کردن مقدار دارو خودداری کنید.

موارد مصرف

داروی ضدافسردگی

موارد منع مصرف

۱- سابقه حساسیت به فلوکستین و یا هر یک از اجزاء تشکیل دهنده این دارو
۲- مصرف همزمان در بیماران تحت درمان با یک داروی مهار کننده منو آمین اکسیداز و یا در طی ۱۴ روز از قطع مصرف یک داروی منو آمین اکسیداز، از قطع مصرف فلوکستین و شروع درمان با یک داروی منوآمین اکسیداز باید حداقل ۵ هفته فاصله در نظر گرفته شود.
۳- مصرف همزمان تیوریدازین با این دارو و یا در طی حداقل ۵ هفته پس از قطع مصرف فلوکستین
۴- مصرف همزمان با پیموزاید
مصرف در بارداری و شیردهی:
بارداری: مطالعات کافی و به خوبی کنترل‌شده در زنان باردار انجام نشده است. مصرف این دارو باید با نظر پزشک متخصص و با احتیاط انجام گیرد.
شیردهی: این دارو وارد شیر مادر می‌شود و ممکن است باعث بروز عوارض ناخواسته مانند استفراغ، مدفوع آبکی، گریه و اختلالات خواب در کودک شیرخوار گردد، بنابراین مصرف دارو در دوران شیردهی توصیه نمی‌گردد.

تداخل دارویی

قبل از مصرف این دارو، چنانچه از داروهای زیر استفاده می نمایید پزشک خود را مطلع سازید:
آلپرازولام و دیازپام – در مصرف همزمان با فلوکستین، مقدار آلپرازولام و دیازپام در خون ممکن است افزایش یابد که در مورد آلپرازولام باعث ازدیاد اثرات آن می‌گردد.
داروهای ضد انعقاد و گلیکوزیدهای دیژیتال – مقدار این داروها یا فلوکستین در خون ممکن است افزایش یابد که احتمال بروز عوارض ناخواسته را زیاد می‌نماید. مقدار این داروها یا فلوکستین ممکن است توسط پزشک تغییر یابد.
آستمیزول – مقدار آستمیزول در خون ممکن است افزایش یابد که منجر به تغییر مهم در ریتم ضربان قلب می‌گردد. مصرف توام این داروها توصیه نمی‌گردد.
سوماتریپتان، ترامادول و تریپتوفان – مصرف همزمان این داروها با فلوکستین یا در طی ۵ هفته از قطع مصرف فلوکستین ممکن است احتمال بروز یک عارضه ناخواسته نادر ولیکن بسیار وخیم به نام سندروم سروتونین را افزایش دهد. این سندروم ممکن است باعث اغتشاش شعور، اسهال، تب، عدم تمرکز، بیقراری، افزایش تعریق، هیجان غیر قابل کنترل در گفتار یا کردار، لرزش یا تکان خوردن و انقباض گردد، در صورت مشاهده این علایم، سریعا با پزشک خود تماس بگیرید. مصرف همزمان ترامادول با فلوکستین احتمال حملات تشنجی را زیاد می نماید. همچنین مصرف همزمان تریپتوفان با فلوکستین ممکن است منجر به افزایش آشفتگی با بیقراری و اختلالات گوارشی گردد.
مکلوبماید – خطر بروز عوارض ناخواسته شامل سندروم سروتونین افزایش می‌یابد. مصرف همزمان مکلوبماید با فلوکستین توصیه نمی‌گردد. فاصله بین توقف درمان با مکلوبماید و شروع درمان با فلوکستین ۷ روز پیشنهاد می‌شود، در حالیکه فاصله بین توقف درمان با فلوکستین و شروع درمان با مکلوبماید ۵ هفته توصیه می گردد.
داروهای مهار کننده منو آمین اکسیداز (فورازولیدون، پروکاربازین و سلجبلین) – مصرف همزمان فلوکستین با داروهای مهار کننده منو آمین اکسیداز و یا در طی ۱۴ روز از قطع مصرف یک داروی منوآمین اکسیداز به دلیل احتمال تداخل دارویی ممنوع است. بین قطع مصرف فلوکستین و شروع درمان با یک داروی منوآمین اکسیداز باید حداقل ۵ هفته فاصله باشد. فنی توئین، داروهای ضد افسردگی سه حلقه‌ای ( آمی تریپتیلین، آموکساپین، کلومیپرامین، دزیپرامین، دکسپین، ایمی پرامین، نورتریپتیلین، پروتریپتیلین و تریمیپرامین)
مقدار این داروها در خون ممکن است افزایش یابد که احتمال بروز عوارض ناخواسته را زیاد می نماید. مقدار این داروها ممکن است توسط پزشک تغییر یابد. ماپروتیلین و ترازودون – در مصرف همزمان با فلوکستین، مقدار این داروها در خون ممکن است دو برابر شود.

نوع و دوز مصرفی دارو با توجه به شرایط شما تجویز می‌شود. به‌ هیچ‌ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به مصرف دارو نکنید.
کپسول فلوکستین 10 میلی گرم
نظرات
نظر/سوال خود را وارد نمایید:
چطور مشاوره آنلاین بگیرم؟
1 تعیین تخصص

در مرحله اول به صفحه پزشکان سایت ایزو ویزیت مراجعه و با کمک فیلترها نوع تخصص پزشک را مشخص کنید.

2 انتخاب پزشک

در مرحله دوم بعد از بررسی متخصصین فیلتر شده، پزشک موردنظر خود را انتخاب کنید.

3 انتخاب موضوع و نوع ویزیت

در این مرحله وارد پروفایل پزشک شده و نوبت به انتخاب موضوع ویزیت آنلاین رسیده است. بعد از انتخاب موضوع ویزیت، نوع ویزیت (تلفنی، متنی) را تعیین کنید.

4 مکالمه امن با پزشک

در مرحله چهارم بعد از ورود به صفحه چت امن با پزشک به سوالات پاسخ دهید.

5 پرداخت و شروع مشاوره

در مرحله آخر بعد از پاسخ به سوالات، ویزیت را پرداخت کرده و مشاوره آنلاین خود را با پزشک شروع کنید.

هادی اسکندری
کاربر مهمان 1403/02/03

سلام.کبد من گرید۳ هست
ایا قرض فلوکستین ۱۰ برای کبد هم هست

سلام
خیر

لیلا محمدپور
لیلا
کاربر عضو 1403/01/08

پسرم یونیماد میخوره خ استم بدونم با فلوکستین تداخل دارد؟من سرچ کردم ک برای تشنج ضرر دارد یا کسانی ک داروی صرع می‌خورند منع مصرف
لطفا جوای سوال منو میدین ممنون میشم

سلام با تشکر از شما به خاطر اعتمادتون به ایزوویزیت و بنده
فلوکستین در دوز های پایین و متوسط تداخلی نداره و با افزایش زیاد دوز در فرد مستعد به تشنج خیلی به ندرت ممکنه ایجاد تشنج کنه

کریمی @ در پاسخ به آناهیتا
کاربر مهمان 1403/02/02

سلام ببخشید من به خاطر میگرن سوماتریپتان 50 استفاده میکنم اما دکتر فلوکستین 10 رو به خاطر افسردگی تجویز کرده و این دو قرص باهم تداخل دارن چیکار باید بکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید

Fatemeh Sh
Fatemeh
کاربر عضو 1402/06/03

سلام به روان پزشک برای درمان استرسم و اضطراب سرجلسه ازمون و کنکور مراجعه و قرص فلوکستین ۱۰ تجویز کردن البته اردیبهشت کنکور دارم اما بخاطر اینکه کنکور قبل بخاطر استرس خراب کردم زود درمان شروع کردم
اما همش حس خواب‌آلودگی دارم نمیتونم درس بخونم راه دیگه نداره برای درمانم اونم بدون قرص خواب اور این جوری
فقط استرسم تقریبا ۱۰ روز قبل کنکوره و روزای که ازمون دارم نه همیشه

مریم باقری
کاربر مهمان 1402/04/18

سلام وقتتون بخیر،بعداز کنارگذاشتن قرص فلوکستین دوباره ممکنه دوباره مثل قبل استرس داشته باشیم،چون دکتر۴۰عدد بادز ۱۰ داد ونگفت دوباره بیا البته دکتر زنان رفته بودم ایشون دادن

عفت حسن زاده @ در پاسخ به مریم باقری
کارشناسی مامایی 1402/04/24

سلام.
وقت بخیر.
قرص فلوکستین بیشتر برای افسردگی و حالت غمگینی تجویز می شود.اگر هنوز حس غمگینی یا افسردگی دارید می توانید ادامه دهید ،کم یا زیاد کردن دوز آن با توجه به حالت روحی شما و زیر نظر روانپزشک باشد.

محمدطاهاهستم @ در پاسخ به عفت
کاربر مهمان 1402/12/13

سلام منم از این قرص ۲هفته هست مصرف کردم یا گوشم کیپ میشه باز میشه نمی‌دونم از این قرص هست .فلوکستین ۱۰هست

محدثه
کاربر مهمان 1402/03/08

سلام ببخشید من 26سالمه و با مشکلات زیادی روبه رو هستم گاهی اینقدر عصبی میشم که هیگی نمیدونم بچه هام طفلیا کپ میکنن اصلا حوصله بازی باهاشون ندارم یا با کوچکترین حرفی بهم میریزم حالم بد میشه هرروز کسلم نگرانم دلم میگیره یا اتفاقاتی که در گذشته پیش اومده عین فیلم میگذره برام و مدام فکر و خیال میکنم عصبی میشم غصه میخورم حتی بازی و شلوغی پسرام رو مغزم رژه میره نمیخوام بچه هام اسیب ببینن میتونم از این قرص روزانه یک عدد استفاده کنم و اینکه احساس میکنم افسرده هم شپم همش تو خونم شهر غریب با کوچکترین حرف شوخی اشکم درمیاد و.......

پشتیبان شماره۵ @ در پاسخ به محدثه
پشتیبان سایت 1402/03/08

سلام محدثه عزیز.مصرف خودسرانه دارو به هیچ وجه توصیه نمیشه.بهتره با روانشناس ویزیت بگیرید.میتونید ویزیت آنلاین با روانشناس در همین سایت ثبت کنید.

سید علی. اکبر اردبیلیان @ در پاسخ به محدثه
کاربر مهمان 1402/08/10

سلام
مصرف فلوکستین با ابجو عوارض داره ?

پشتیبان شماره۵ @ در پاسخ به سید علی. اکبر اردبیلیان
پشتیبان سایت 1402/08/10

سلام علی اکبر عزیز.اگر الکل داره نباید با فلوکستین مصرف بشه.