ویزیت فوری با پزشک آنلاین

مشاوره دارویی

درباره قرص فروس سولفات می‌توانید پاسخ سوال دارویی خود را از پزشک دریافت کنید.

قرص فروس سولفات

داروی فروس سولفات در کم خونی ناشی از فقر آهن مصرف می‌شود. بدن برای ساخت هموگلوبین به آهن نیاز دارد. هموگلوبین وظیفه مهم انتقال اکسیژن از ریه‌ها به سایر اندام‌های بدن را دارد و در صورتی که به اندازه کافی در بدن تولید نگردد، در کار سایر اعضای بدن اختلال ایجاد می‌شود. در چنین شرایطی مکمل‌های آهن هستند که به کمک ما می‌آیند.

عنصر آهن در ساخت میوگلوبین نیز عملی مشابه به عهده داشته و همچنین به عنوان کوفاکتور چندین آنزیم اساسی، مانند سیتوکروم، نقش دارد. آهن برای متابولیسم کاتکول آمین و عملکرد صحیح نوتروفیلها نیز ضروری است.

آهن موجود در غذا یا مکمل‌های غذایی، پس از مصرف خوراکی، به شکل آهن دو ظرفیتی از سلولهای مخاطی عبور کرده و به ترانسفرین پیوند می‌یابد. در این حالت، آهن برای ساخت گلبولهای قرمز به مغز استخوان منتقل می‌شود.

موارد مصرف

- درمان کم خونی ناشی از فقر آهن
- پیشگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن

موارد منع مصرف

- وجود هر نوع حساسیت به آهن.
- در صورت استفاده از هر داروی دیگر مانند آنتی اسیدها، دی مرکاپرول، آلندرونات سدیم، فلورو کینول ها، تتراسایکلین های خوراکی، فرآورده های کلسیم و ...
- در صورت ابتلا به هر نوع بیماری مخصوصاً التهاب و زخم های گوارشی، هموکروماتوز، سایر حالات کم خونی و انتقال خون مکرر.

مقدار مصرف

- مقدار مصرف جهت درمان کم خونی فقر آهن توسط پزشک تعیین می شود ول مقدار مصرف معمول جهت جلوگیری از کمبود آهن برای بزرگسالان روزانه یک قرص می باشد و در کودکان زیر 12 سال باید طبق دستور پزشک مصرف شود.
- مصرف در بارداری و شیردهی: مقدار مصرف این فرآورده در بارداری و شیردهی مجاز است ولی مقدار مصرف آن با توسط پزشک تعیین شود.

عوارض جانبی

- همه داروها ممکن است عوارض جانبی ایجاد کنند. اما بسیاری از مصرف‌کنندگان نیز هیچ نوع عارضه‌ای بروز نمی‌دهند. یکسری از عوارض نیز بعد از گذشت مدت کوتاهی از مصرف دارو، از بین می‌روند. در صورت بروز هر عارضه با پزشک مشورت نمایید.
- عوارض احتمالی این دارو عبارتند از: تیره شدن ادرار یا مدفوع سیاه رنگ، درد یا گرفتگی شکمی، یبوست، اسهال، تهوع، استفراق، گرفتگی عضله ساق پا، سوزش سر دل، ضربان غیر عادی قلب.

تداخل دارویی

- تداخلات دارویی ممکن است عملکرد و تأثیر داروها را تغییر دهد یا باعث افزایش ریسک بروز عوارض جانبی آن شود. بنابراین برای مصرف این دارو، لیست تمام داروهایی که مصرف می‌کنید اعم از داروهای تجویزی و غیرتجویزی (گیاهی، مکمل و …) را با پزشکتان در میان بگذارید.

احتیاط مصرف

- این فرآورده را با معده خالی یک ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از غذا مصرف نموده و در صورت ایجاد تحریکات گوارشی به همراه غذا میل نمایید. دارو را همراه یک لیوان آب یا آب میوه میل نمایید. در صورت فراموش کردن یک نوبت از دارو از دو برابر کردن نوبت بعدی خودداری نمایید. مکمل های حاوی آن را یک ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از غذاهایی مانند تخم مرغ، قهوه، چای، نان و غللات، شیر و لبنیات و فیبرهای غذایی، آنتی اسیدها یا مکمل های کلسیم میل نمایید.
- این فرآورده با دوز بالا می باشد و با توجه به اینکه %11 بالاتر از حداکثر مقدار مصرف مجاز روزانه است می بایستی حتماً با مشورت پزشک یا داروساز مصرف شود.

نوع و دوز مصرفی دارو با توجه به شرایط شما تجویز می‌شود. به‌ هیچ‌ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به مصرف دارو نکنید.
قرص فروس سولفات
سوالات متداول
  • فروس سولفات را با معده خالی، حداقل 1 ساعت قبل یا 2 ساعت بعد از غذا مصرف کنید. در 2 ساعت قبل یا بعد از ممصرف قرص فروس سولفات از خوردن داروهای آنتی اسید یا آنتی بیوتیک جلوگیری کنید. برای مصرف دارو از یک لیوان آب استفاده کنید.

  • نوزادان، نوجوانان دختر، زنان باردار، قبل از یائسگی، افراد مبتلا به برخی بیماری های مزمن، افرادی که غالبا خون اهدا می کنند و گیاهخواران، این گروه ها ممکن است بیشتر از مکمل فروس سولفات استفاده میکنند.

  • فروس سولفات به طور طبیعی در بسیاری از غذاها از جمله لوبیا ، اسفناج ، سیب زمینی ، گوجه فرنگی و به ویژه گوشت و غذاهای دریایی ، از جمله صدف ، ساردین ، ​​مرغ و گوشت گاو پیدا کنید.

  • علائم مصرف بیش از حد فروس سولفات شامل حالت تهوع ، درد شدید معده ، اسهال خونی ، سرفه کردن خون یا استفراغ باشد که شامل تنفس کم عمق ، نبض ضعیف و سریع ، رنگ پریدگی پوست ، لب های آبی و تشنج است.

نظرات
نظر/سوال خود را وارد نمایید:
چطور مشاوره آنلاین بگیرم؟
1 تعیین تخصص

در مرحله اول به صفحه پزشکان سایت ایزو ویزیت مراجعه و با کمک فیلترها نوع تخصص پزشک را مشخص کنید.

2 انتخاب پزشک

در مرحله دوم بعد از بررسی متخصصین فیلتر شده، پزشک موردنظر خود را انتخاب کنید.

3 انتخاب موضوع و نوع ویزیت

در این مرحله وارد پروفایل پزشک شده و نوبت به انتخاب موضوع ویزیت آنلاین رسیده است. بعد از انتخاب موضوع ویزیت، نوع ویزیت (تلفنی، متنی) را تعیین کنید.

4 مکالمه امن با پزشک

در مرحله چهارم بعد از ورود به صفحه چت امن با پزشک به سوالات پاسخ دهید.

5 پرداخت و شروع مشاوره

در مرحله آخر بعد از پاسخ به سوالات، ویزیت را پرداخت کرده و مشاوره آنلاین خود را با پزشک شروع کنید.