
روان درمانی
روان درمانی مجموعهای از تکنیکها و روشهاست که برای درمان اختلالات روانی، هیجانی، شخصیت، اعتیاد، ناهنجاریهای رفتاری و سازگاری با محوریت گفتگو با فرد میباشد. در فرآیند گفتگو بررسی و ارزیابی تخصصی در رابطه با تفکرات، احساسات و عواطف، گفتار و رفتار مراجعه کننده توسط روانشناس انجام میشود.
روان درمانی برای افرادیکه نیاز به دارو ندارند گزینه مناسبی است. روان درمانی بسته به شرایط فرد هم میتواند به صورت فردی انجام شود و هم به صورت گروهی و خانوادگی.
روانشناسان از چندین روش برای بهبود استفاده میکنند. مثلا ممکن است روانشناس از شما بخواهد تا واکنشهای خود را در موقعیتهای مختلف ثبت کنید و یا از شما بخواهد تا کار خاصی را انجام دهید تا مهارتهای خود را تقویت کنید یا مهارت جدیدی را بین جلسات تمرین کنید.
روان درمانی برای درمان چه مشکلاتی است
- اختلالات اضطراب و افسردگی
- انواع فوبیا و حملات پانیک
- دوقطبی
- اختلالات خوردن
- اختلالات شخصیتی
- اسکیزوفرنی
اقدامات لازم برای دریافت مشاوره روان درمانی
-
صادق باشید
موفقیت در درمان زمانی کامل میشود که شما در بیان افکار، احساسات و رفتارتان صادق باشید و بدون شرم و حیا تمام مسائل را بازگو کنید و مطمئین باشید تمام گفتههای شما به صورت محرمانه نزد روانشناس باقی میماند.
-
متعهد به انجام تمرینات باشید
با انگیزه کامل در جلسات شرکت کنید و به تمرینات عمل کنید. منظم بودن و پایبند بودن به دستورات شرط اصلی یک درمان موفق است.
-
صبور باشید
کار کردن روی مسائل احساسی سخت و زمانبر است. ممکن است قبل از رسیدن به نتایج مطلوب به چندین جلسه روان درمانی نیاز داشته باشید پس صبور باشید و جا نزنید.
اگر علائم یک اختلال روانی یا روانپزشکی را تجربه میکنید، در این سرویس میتوانید از ارزیابی توسط یک روان درمانگر آموزش دیده و با تجربه که واجد شرایط ارزیابی، تشخیص و درمان شرایط سلامت روان است بهره مند شوید.
یکی از مهمترین وظایف رواندرمانگر یا مشاور این است که اگر کار او مناسب مشکل شما نبود، باید در همان جلسه اول این موضوع را به اطلاع شما برساند. همچنین وقتی فردی با ساختار شخصیتی مقاوم یا سالم به درمانگر مراجعه میکند، او باید صادقانه به فرد بگوید که نیاز چندانی به خدمات روان درمانی ندارد.
ویزیت آنلاین همراه با تضمین رضایت
ارتباط تلفنی و متنی با پزشک متخصص
سوالات متداول
-
رواندرمانی یا صحبت درمانی یک اصطلاح کلی برای درمان مشکلات سلامت روان از طریق صحبت با روانپزشک یا روانشناس است. روان درمانی برای طیف گستردهای از بیماریهای روانی و مشکلات عاطفی به کار میرود. در طول رواندرمانی، شما با صحبت کردن در مورد موضوعات مورد نظر از حالات، احساسات، افکار و رفتارهای خود مطلع میشویدروان درمانی میتواند به حذف یا کنترل علائم آزاردهنده کمک کند تا فرد بتواند عملکرد بهتری داشته باشد.مشکلاتی که روان درمانی به آنها کمک میکند شامل مشکلات در کنار آمدن با زندگی روزمره تأثیر ضربه، بیماری یا مرگ یک عزیز؛ و اختلالات روانی خاص، مانند افسردگی یا اضطراب است.
-
روان درمانی 5 نوع عمده دارد و شامل: روانکاوی و درمانهای روان پویشی، رفتار درمانی، درمان شناختی،درمان انسانگرایانه و درمان یکپارچه یا کل نگر میباشد.
-
روان درمانی 4 مرحله دارد و شامل تعهد، فرآیند، تغییر و پایان است. هر مرحله وظایف و مراحل فرعی خود را دارد و باید قبل از انتقال به مرحله بعدی به طور منطقی کامل شود.
-
در مشاوره روانشناسی بیشتر بر روی درمان شناختی رفتاری تمرکز میشود درحالیکه در روان درمانی ممکن است بیشتر بر روابط بین فردی تمرکز شود. رواندرمانگران همچنین اغلب در زمینههای خاصی مانند ازدواج و خانواده درمانی، روانشناسی بالینی، مشاوره مدرسه یا درمان سوء مصرف مواد تخصص دارند.
-
جلسات رواندرمانی به صورت انفرادی، گروهی یا خانوادگی برگزار میشود. تعداد جلسات به نوع عارضه و شدت آن بستگی دارد. هر جلسه آن 30 دقیقه میباشد. در این جلسات هم مراجعه کننده و هم روان درمان باید فعال باشند.
نظرات
چطور مشاوره آنلاین بگیرم؟
پزشک و یا تخصص مورد نظر خود را انتخاب کنید..
بر اساس نوع ویزیت ارائه شده از سمت پزشک که شامل “ویزیت متنی” و “ویزیت تلفنی” انتخاب کنید.
به سوال های ارسال شده در صفحه چت پاسخ دهید
ویزیت خود را از بین روش های پرداخت “آنلاین” یا “کارت به کارت” یا “ارزی” پرداخت کنید.
بر اساس نوع ویزیت انتخاب شده، پزشک به شما پاسخ میدهد یا با شما تماس میگیرد.

سلام دکتر نامزد دارم ولی هنوز صیغه محرمیت خوانده نشده خانوادم اجازه نمیدن با هم بریم بیرون حتی تو اتاق هم تنهایی نمیذارن از طرفی م نامزد و خانوادمم از این موضوع خیلی نگرانن و ناراحت منم نمیدانم چکار کنم دو طرف خیلی از هم نگرانن میترسم نامزدیمون به هم بخوره

توخدا راهنمایی کنید چکار کنم میترسم