من یه دختر هیجده سالم که یه ساله با دوست پسرم کات کردم اما یک بار رابطه داشتم از واژن به زور ولی اصلا دخول کامل نبود یعنی نه درد خاصی داشتم نه خون ریزی نه هیچی هیچی فقط کمی داخل میکرد و من هیچ آشنایی با انواع بکارت ها نداشتم خودش گفت ارتجاعیه و بعد اون دیگرابطه ای نداشتم و میخواستم بدونم ممکنه ارتجاعی بوده باشه و آسیبی ندیده باشه؟ یعنی برمپزشک زنان برگه سلامت میده؟ و اینکممکنه به مرور زمان ترمیم بشه؟ من میترسم اگ روزی ازدواج کنم بفهمن میشه بگید ممکنه به مرور ترمیم بشه یا نه من فکر نمیکنم پردم زده شده باشه چون اصلا هیچ دردی نداشتم تاکید میکنم هیچی فقط چون پرده اول واژنه ممکنه یکم سابیده و کشیده شده باشه که به مرور درست بشه؟لطفا کامل توضیح بدید من آشنایی ندارم و از طرفی هم نگرانم
سلام، ورود هرچیزی به واژن باعث آسیب به پرده میشه. پرده پس از آسیب خودبخود ترمیم نخواهد شد، پرده ارتجاعی هم در صورت دخول در معاینه مشخص است. جهت اطمینان از نوع و سلامت بکارت میتوانید ویریت آنلاین ثبت و عکس ارسال کنید.
ارتباط سریع و خصوصی با دکتر مریم محمدی نیکسلام ،فاطمه جان. بکارت ارتجاعی،در اثر دخول،حتی در حد یک بند انگشت هم آسیب می بیند. آسیب حتما با خونریزی همراه نیست. آسیب بکارت ،حتی اگر در دوران کودکی باشد در بزرگسالی قابل تشخیص است. میزان آسیب وارده به بکارت به شکل و نوع بکارت بستگی دارد. با ثبت ویزیت آنلاین و ارسال تصویر، از نوع و سلامت بکارت خود مطمئن شوید. برای ارسال تصویر راهنمایی می شوید.
ارتباط سریع و خصوصی با دکتر عفت حسن زاده